Τρίτη , 23/04/2024

Νεαρή, όμορφη, εντυπωσιακή μουσικός αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου; (ΦΩΤΟ)

Χωρισμός αντί για γάμο για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, οι οποίοι έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου που έγινε το Πάσχα στη Βενετία, το ζευγάρι προγραμμάτιζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 23 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακυρώσουν τα σχέδιά τους. Μάλιστα, χώρισαν άσχημα όπως προκύπτει από πηγές που επικαλείται κυριακάτικη εφημερίδα. Οσο για τον λόγο, ήταν μια έντονη διαμάχη που είχαν ενώ βρίσκονταν στο νησί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν δύο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτμο όπου βρίσκονταν η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι οποίοι έκαναν πολλές κοινές αναρτήσεις στα social media.

Κάποια στιγμή ξεκίνησε ένας πολύ άγριος καυγάς που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό. Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της.

Τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ είναι ότι πιθανόν να υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Βαγγέλης Καράλης ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή ότι πληροφορήθηκε από μάρτυρες ότι είδαν τον γνωστό αγαπημένο ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε τρυφερές στιγμές μαζί με την νεαρή μουσικό Νικολέτα Βερώνη στο νησί της Αίγινας λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του.

Όπως συνεχίζει και αναφέρει ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά με την νεαρή όμορφη εντυπωσιακή μουσικό η οποία διέψευσε τις φήμες τονίζοντας πώς με τον Αλέξανδρο είναι μόνο φίλοι και ήρθε στην Αίγινα να την δει σε μουσική παράσταση που συμμετείχε και βγήκαν μαζί μόνο ως φίλοι.

Η εκπομπή σεβόμενη την απάντηση της νεαρής κοπέλας έδωσε τέλος στην έντονη φημολογία πώς αποτελεί την “πέτρα του σκανδάλου” για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

(Nικολέττα Βερώνη)

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …