Πέμπτη , 28/03/2024

Και επίσημα στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το Epsilon – Συνεχίζει στο κανάλι Extra 3 την τηλεοπτική του καριέρα ο Μένιος Φουρθιώτης;

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ακόμη, ότι «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι «με την καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

Πολλά έχουν γραφεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το μέλλον του Μένιου Φουρθιώτη στην τηλεόραση και στο Epsilon.

Μπορεί με ανακοίνωσή του ο σταθμός να μας ενημερώνει πως στις 9 του μηνός κάνουν πρεμιέρες οι εκπομπές του Epsilon, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει μέχρι και τον Γενάρη οπότε και θα αναλάβει η νέο διοίκηση τα ηνία του σταθμού κάνοντας όλες τις αλλαγές που κρίνει απαραίτητες μετατρέποτας το προφίλ του σταθμού σε πλήρως ενημερωτικό.

Έτσι, πληροφορίες που φτάνουν στο Label News θέλουν τον Μένιο Φθουρθιώτη, με την έλευση της νέας διοίκησης, να συνεχίζει την τηλεοπτική του καριέρα στο αδελφό κανάλι του Epsilon, το τοπικής εμβέλειας Extra 3, ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη, όπου και βρισκόταν πριν λίγα χρόνια.

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …