Δευτέρα , 04/12/2023

Νέο εξώδικο του Μένιου Φουρθιώτη κατά του Οpen για τις διαφημίσεις του Ριχάρδου

Ο τηλεοπτικός “πόλεμος” μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και του τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond δεν φαίνεται να τελειώνει, αφού ο παρουσιαστής, με νέο εξώδικο, διεκδικεί χρηματικά ποσά από την περίοδο προβολής των “Αποκαλυπτικών” και πιο συγκεκριμένα των διαφημιστικών τοποθετήσεων του τηλεοπτικού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου.

Πιο συγκεκριμένα, σε νέα εξώδικη επιστολή, ο παρουσιαστής που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει την συγκεκριμένη εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμού “Νέο Epsilon”, ζητά να του καταβληθούν ποσά που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην μισθοδοσία του και αφορούν τηλεοπτικές τοποθετήσεις του Ριχάρδου.

Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής, στο εξώδικο, παραθέτει αναλυτικά τις ημερομηνίες που έγιναν “οι διαφημιστικές συνδέσεις” με το γραφείο του Ριχάρδου και στη συνέχεια τα ποσά που έπρεπε να του είχαν καταβληθεί. Ο παρουσιαστής καταλήγει πως η εταιρεία που έχει τον τηλεοπτικό σταθμό, πρέπει να καταβάλλει άμεσα το ποσό των 86.800€ στον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, καταλήγει αναφέροντας πως για ένα μέρος του ποσού που έπρεπε να είχε ήδη καταβληθεί, είχε προχωρήσει σε εξώδικη επιστολή, για την οποία δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση. Αναμένουμε την συνέχεια…

Δείτε επίσης

Η εντυπωσιακή δασκάλα και ηθοποιός Βάσια Μπέσσα και η “χυλόπιτα” στο Love Island

Πηγή: Espresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο σκληρό ριάλιτι γνωριμιών που …