Παρασκευή , 19/04/2024

Νταντά “αράχνη” ξάφριζε πρώην Star Hellas στα Νότια Προάστια

«Εφιάλτης» για την πρώην Star Hellas Μαρία Ψηλού και τον σύζυγό της επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό καθώς για τρεις μήνες είχαν «γυναίκα αράχνη» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο όταν το όμορφο μοντέλο μαζί με τον άνδρα της αποφάσισαν να προσλάβουν νταντά για να προσέχει το παιδάκι τους. Η Μαρία Ψηλού τον Αύγουστο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ημεδαπή 45χρονη γυναίκα που πήραν για νταντά είχε τις καλύτερες συστάσεις καθώς είχε εργαστεί σε σπίτια γνωστών επιχειρηματιών όπως του Βαρδινογιάννη όπως μάλιστα αναφέρει και στο βιογραφικό της.

Η νταντά όμως αποδείχτηκε «ποντικός» καθώς για τρεις ολόκληρους μήνες έκλεβε συστηματικά αντικείμενα αξίας από την βίλα του ζευγαριού στα Νότια Προάστια όπως δηλώνει στην espresso η πρώην Star Hellas: «Εδώ και τρεις μήνες παρατηρήσαμε ότι έλειπαν κάποια αντικείμενα αξίας από συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μας. Στην θεωρήσαμε ότι ήταν δικό μας λάθος και δεν δώσαμε σημασία. Έκλεβε από ένα συγκεκριμένο δωμάτιο που ήταν ιδιωτικός χώρος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήσαμε ότι όλο και περισσότερα αντικείμενα αξίας έλειπαν έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να σκηνοθετήσουμε ταξίδι μαζί με τον σύζυγό μου και να βάλουμε κάμερες στο συγκεκριμένο δωμάτιο.»

Το μοντέλο μας εξηγεί πώς έπιασαν τον «ποντικό στην φάκα»: «Στο σπίτι εκτός από την συγκεκριμένη γυναίκα υπάρχει και άλλο προσωπικό που εργάζεται. Θέλαμε να δούμε ποιος είναι ο κλέφτης. Τοποθετήσαμε κάμερα στο συγκεκριμένο δωμάτιο και είπαμε ότι θα πάμε ταξίδι με τον άνδρα μου. Ετοιμάσαμε κανονικά βαλίτσες, χαιρετήσαμε την κόρη μας και φύγαμε για το υποτιθέμενο ταξίδι μας. Δεν πέρασαν ούτε τρία λεπτά και η νταντά μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να ξαφρίζει. Μάλιστα το έκανε συνεχόμενα τρεις φορές. Είδαμε τι γίνεται από την κάμερα και φωνάξαμε αμέσως την αστυνομία που την συνέλαβε.»

Από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει η espresso, φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας από τους αστυνομικούς η οποία έγινε την Κυριακή με το ζευγάρι να καταθέτει μήνυση εις βάρος της.

Το μοντέλο περιγράφει στην espresso τον τρόμο και την οργή της για την νταντά της κόρης της: «Είμαι εξοργισμένη καθώς αυτή η γυναίκα πρόσεχε το παιδί μου. Ένοιωσα φόβο και τρόμο καθώς θα μπορούσε να είχε κρατήσει μέχρι και όμηρο το κοριτσάκι μου για να ζητήσει λύτρα.» μας αναφέρει αναστατωμένη.

Πηγή: Εspresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …