Πέμπτη , 28/03/2024

Ο απόλυτος γαστρονομικός παράδεισος Yoleni’s στο Κολωνάκι, hot spot για ονειρικά events!

Ο πολυχώρος Yoleni’s,  θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος προορισμό της Ελληνικής Γαστρονομίας, φιλοδοξώντας να προσφέρει προσωποποιημένες εμπειρίες. Με καθαρή αισθητική, αφοσίωση στην λεπτομέρεια, υψηλό επαγγελματισμό και προσωπική δέσμευση αποτελούν ορισμένα μόνο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Yoleni’s στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Στην Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι, μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών και δημιουργών γεύσεων έχουν αφοσιωθεί στην ανάπτυξη, προβολή και εξέλιξη της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας και όχι μόνο. Με βάση τα μοναδικά Ελληνικά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών, με πολύ μεράκι και σεβασμό έχουν πλέον καθιερωθεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας και του εξωτερικού (www.yolenis.com).

Σε αυτό το πλαίσιο αναδεικνύουν τις πλέον απαιτητικές επαγγελματικές εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ετήσιες συναντήσεις, συναντήσεις ενδυνάμωσης των επαγγελματικών σχέσεων, τελετές απονομής βραβείων κ.α. σε εμπειρίες που θα συζητιούνται για καιρό. 

Οι άνθρωποι της Yoleni’s μπορούν επίσης να φροντίσουν τις πολύτιμες προσωπικές μας στιγμές με αφοσίωση, στοργή και συνέπεια. Τα γενέθλια των μικρών μας φίλων,  ονομαστικές γιορτές,  επέτειοι, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όσο εξειδικευμένες ή ιδιαίτερες κι αν είναι οι απαιτήσεις. Η Yoleni’s δρομολογεί τα προσωπικά  events, υλοποιώντας κάθε πιθανή ή απίθανη λεπτομέρεια σε αυτό που έχετε σχεδιάσει. 

Στο σύνολό του πολυχώρου  ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κάθε λογής event, το grocery shop (εδωδιμοπωλείο) με 2.5000 ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από 180 Έλληνες παραγωγούς, το pita |meze|coffee shop  με την παραδοσιακή χειροποίητη πίτα, το Yolenini, δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, η Φάρμα Μπράλου, τα Yoleni’s Cooking classes με την κα Ντίνα Νικολάου, το Olive Oil Experience Bar σε συνεργασία με την Gaea, καθώς και η πλούσια κάβα σε συνεργασία με την Botilia.gr, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις για τις εκδηλώσεις και όχι μόνο.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση