Πέμπτη , 13/06/2024

Πατέρας έγινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας! Γέννησε σήμερα το πρωί η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχου – Δείτε την φωτογραφία με τους ευτυχισμένους γονείς μέσα στο μαιευτήριο! (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχουκαθώς σήμερα το πρωί απέκτησαν το πρώτο τους παιδί!

Το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό από την ανάρτηση που έκανε ο Περιφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά “Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιός μας!”

Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας και η καλή του παντρεύτηκαν το 2014 σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Πήλιο. Ο νιόπαντρος τότε Απόστολος Τζιτζικώστας μιλούσε με λόγια αγάπης για την γυναίκα του και είχε γράψει στον λογαριασμό του στο twitter: “Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια.”

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …

Αφήστε μια απάντηση