Πέμπτη , 30/05/2024

Πλήθος κόσμου στην προβολή ντοκιμαντέρ για τον Παπαφλέσσα στο Δημαρχείο Κηφισιάς – Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Σαμαράς

Από τον Βαγγέλη Καράλη

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του αφηγηματικού – ψηφιακού ντοκιμαντέρ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, Ο ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ» την Παρασκευή 31/3/2023 στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Με αφήγηση, ιστορικά ντοκουμέντα, animation graphics και animation της μάχης στο Μανιάκι παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ η ζωή του Αρχιμανδρίτη και ο ηρωικός θάνατος του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Δήμαρχο Κηφισιάς  Γιώργο Θωμάκο, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Ζαπάντη και την δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Μαργαρίτα Γκινοσάτη καθώς και από τους Κηφισιώτες που ήταν εκεί.

Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος  και η υποψήφια βουλευτής Β. Τομέα Όλια Νικολακοπούλου δημοσιογράφος και δικηγόρος καθώς και η Φωτεινή Βρύνα υποψήφια βουλευτής Β. Τομέα.

Από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής  η σκηνοθέτης Γιαννοπούλου Βασιλική και Μαίρη Μόσχου ενώ μίλησε για τους μουσικούς δρόμους της μουσικής του ντοκιμαντέρ ο συνθέτης και δημιουργός της Κωστής Ζευγαδέλλης.

 

 

Δείτε επίσης

«Αμέτι Μουχαμέτι»: H νέα σπαρταριστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! …