Πέμπτη , 30/05/2024

Ρεπορτάζ ζωής για την Τζίνα Ντρούλις – Η γενναία μάχη της παρουσιάστριας με τον καρκίνο

Πηγή: Εspresso 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τζίνα Ντρούλις καθώς πριν από λίγες ημέρες διεγνώστη με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια με θάρρος ψυχής και καρδιάς μιλάει στην espresso για την μάχη που καλείται να δώσει, περνώντας τα δικά της μηνύματα.

Η παρουσιάστρια εξηγεί πώς λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της έμαθε ότι έχει καρκίνο: «Το πρώτο δείγμα ότι δεν είμαι καλά το πήρα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου πριν από πέντε μήνες, κάτι που ακόμη δεν έχω αποδεχτεί και μετά προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου. Άρχισα να νοιώθω ένα φούσκωμα στο στομάχι και θεώρησα ότι ήταν από την στεναχώρια μου. Το καλοκαίρι ένοιωθα το στομάχι μου πρησμένο και δεν μπορούσα να φάω πολύ. Μέχρι που το πρήξιμο άρχισε σε όλο μου το σώμα, πήγα στον γιατρό μου και μου έγραψε εξετάσεις γιατί είχα πολύ χαμηλό αιμοτοκρίτη και μπήκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεταξά. Έκανα βιοψία στο συκώτι και γύρισα σπίτι περιμένοντας τα αποτελέσματα που βγήκαν την προηγουμένη Πέμπτη. Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Η βιοψία βγήκε και μου βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο. Έχω κάνει ήδη την πρώτη χημειοθεραπεία.»

Η Τζίνα Ντρούλις που έχει χαράξει την δική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και μαζί με τον αδελφό της Φίλιππο Καμπούρη, περιγράφει την συγκινητική στιγμή που βίωσε όταν έκανε βιοψία και δίνει τα δικά της αισιόδοξα μηνύματα λέγοντας ότι είναι έτοιμη να παλέψει και μέσα από την περιπέτειά της να γίνει καλύτερος άνθρωπος:  «Για να σου πω την αλήθεια από την στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό όταν την στιγμή της βιοψίας ένοιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία και την δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στεναχωρήσω. Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες τις άλλες και νοιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω την ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε την ζωή μας κανονικά και να μην μας παίρνει από κάτω!»

 

Δείτε επίσης

Δέσποινα Μαλέλλη: «Μ’ αυτήν σε βλέπω», το τραγούδι που έγραψε η δημοσιογράφος όταν βίωσε ερωτική απογοήτευση

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μαλέλλη έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μ’ αυτήν σε βλέπω» μετατρέποντας την …