Παρασκευή , 19/04/2024

ΘΕΜΑ LABEL NEWS: Ραγδαία αύξηση του Τουρισμού στην Σκιάθο λόγω Ντάνου – Μικροί και μεγάλοι πηγαίνουν στο Νησί για να βρουν τον Αγγελόπουλο!

Σκιάθος. Το νησί που για χρόνια ονόμαζαν οι τουρίστες ως “δεύτερη Μύκονο”. Το νησί με τις πεντακάθρες παραλίες, τα beach bar να ξεφυτρώνουν το ένα δίπλα στο άλλο και τους χαμογελαστούς ανθρώπους πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν.

Από φέτος όμως, μία είναι η ονομασία που συνδυάζει το συγκεκριμένο νησί και αυτή είναι “Το νησί του Ντάνου”. Μιλώντας φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor 2017, που έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών με την ομορφιά του, αλλά και πολλών τηλεθεατών με την αυθεντική του προσωπικότητα.

Το Label News ταξίδεψε μέχρι την Σκιάθο και μίλησε με τους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού. Η αλήθεια είναι πως από την έναρξη του καλοκαιριού, το νησί δεν γνώριζε τις χαρμόσυνες εποχές που είχε άλλες φορές καταγράψει στο δυναμικό του. Τα καταστήματα ήταν σχεδόν άδεια, τα beach bars με άδειες ξαπλώστρες και τα νυχτερινά μαγαζιά δεν έμειναν ανοιχτά μέχρι το πρωί.

“Παλιότερα, από τον Ιούνιο ήμασταν πάντα γεμάτοι. Κάθε βράδυ ερχόταν τεράστιος αριθμός τουριστών για να διασκεδάσει και έφευγαν όλοι το πρωί. Έλληνες δεν έβλεπες εύκολα.”, σχολιάζει η Γωγώ, ιδιοκτήτρια νυχτερινού μαγαζιού στο νησί και συνεχίζει: “Φέτος όλα άλλαξαν για κάποιο λόγο. Οι τουρίστες ήταν ελάχιστοι και από την ημέρα που ο Ντάνος έφτασε στον τελικό, δεν έπεφτε καρφίτσα στο νησί.”

Το ίδιο σχολιάζει όμως και ο κύριος Βαγγέλης. Ιδιοκτήτης beach bar στο νησί, ο οποίος αναφέρει πως φέτος είδε περισσότερους Έλληνες από κάθε άλλη χρονιά: “Οι περισσότεροι πελάτες είναι Έλληνες. Και όλοι ρωτάνε για τον Ντάνο. Αν έρχεται εδώ, αν είναι ήδη στο νησί και πού βγαίνει συνήθως. Δεν ήταν έτσι από την αρχή. Από τον τελικό και μετά ήρθε ο κόσμος εδώ. Μέχρι τότε περίμεναν να δουν αν θα νικήσει ο Ντάνος για να έρθουν.”

Το ρεπορτάζ μας όμως δεν σταματά εδώ. Επισκευθήκαμε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, μία ανάσα από το λιμάνι και συζητήσαμε τον υπεύθυνο για την πληρότητα. “Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, είχαμε κρατήσεις και για τον Σεπτέμβρη. Φέτος, κα΄ναμε τον σταυρό μας για να βγάλουμε το καλοκαίρι όσο πιο εύκολα μπορούμε. Κάτι όμως άλλαξε. Και συγκεκριμένα από ένα βράδυ και μετά. Το βράδυ του τελικού, λίγο μετά την ανακοίνωση, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και οι κρατήσεις δεν σταματούσαν. Ακόμη και από τα apps που μπορεί κανείς να κάνει κράτηση παρατηρήθηκε ότι μέσα σε ένα βράδυ, όσα ήταν διαθέσιμα, είχαν ήδη κλείσει.”

Όπως ο φαίνεται, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς Ντάνος, ή αλλιώς το παιδί της διπλανής πόρτας κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το έπαθλο για να ανέβουν τα οικονομικά του επίπεδα, αλλά και να αλλάξει ένα ολόκληρο νησί μέσα σε μία βραδιά. Το μόνο που μένει είναι να δούμε την υποδοχή του στο νησί από τους κατοίκους, αλλά και όσους έχουν πάει για μία και μόνο φωτογραφία του.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …