Τρίτη , 16/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Εκλεκτές παρουσίες στην μεγάλη Εκδήλωση για την Γυναίκα που οργάνωσε το Καλλιτεχνόραμα – Τιμήθηκε με ειδικό Βραβείο η Πρέσβειρα της Ελλάδας στο εξωτερικό, Κατερίνα Παναγοπούλου (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ

Βαγγέλης Καράλης

Φωτογραφίες

Μαρία Ναούμ

Σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης, της Φιλανθρωπίας σε μια μοναδική βραδιά με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους!

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ημέρα της Γυναίκας από τον Όμιλο της UNESCO Νοτίων Προαστείων μαζί με το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας.

Σε μια μαγική βραδιά στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Όασις, την Παρασκευή το βράδυ, σπουδαίες, πετυχημένες γυναίκες και προσωπικότητες βρέθηκαν σε μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Όμιλος της UNESCO Νοτίων Προαστείων μαζί με το Καλλιτεχνόραμα τίμησαν την   κ. Κατερίνα Παναγοπούλου (πρέσβυρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα») με μια ειδική πλακέτα για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον Πολιτισμό, τις Τέχνες, την Φιλανθρωπία και όχι μόνο!

Μαζί της τιμήθηκαν και μίλησαν για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα δύο σπουδαίες κυρίες:

Η κ. Σούλα Κοκολέτσου ( Πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστείων και ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ – εικαστικός ) και η κ. Σύλβια Αντωνάρου ( πρ.ΜISS ΕΛΛΑΣ – άνθρωπος της μόδας και του πολιτισμού).

Η όμορφη βραδιά πλαισιώθηκε από μουσική και τραγούδια αφιερωμένα στο «ωραίο φύλο» ενώ στον ίδιο χώρο το πολυπληθές κοινό που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να απολαύσει δύο μοναδικές εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας αφιερωμένες φυσικά στην γυναίκα!

Τα έργα της εικαστικού Νίνας Ασπετάκη προσφέρθηκαν από το Καλλιτεχνόραμα στην κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η κ. Γιώτα Αγνάντη.

Αξίζει να σημειώσουμε πώς την όμορφη βραδιά, οργάνωσε και διεκπεραίωσε με μεγάλη επιτυχία η Πρόεδρος του Καλλιτεχνόραμα,  κ. Σμαράγδα Κατσούλη.

Ανάμεσα στις εκλεκτές παρουσίες βρέθηκαν οι:

Ντίνα Σταύρου ( Πρόεδρος Συλλόγου Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Εν Πλω), Μπέσσυ Αργυράκη ( Αντιπρόεδρος Καλλιτεχνόραμα), Αντώνης Γλύκας ( Επίτιμο Μέλος Καλλιτεχνόραμα), Σοφοκλής Ξυνής ( Πρόεδρος ΙΕΚ Ξυνή), Δανάη Προκοβα Κουρουπάκη (Υπεύθυνη Γυναικών ΝΔ Γλυφάδας), Αθηνά Κουτρούλη Νάκου ( από τον Αττικό Πνευματικό Όμιλο Γλυφάδας), Ασλανίδης Κωνσταντίνος ( Επίτιμο Μέλος Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής), Ασλανίδης Απόστολος ( Πολιτευτής ΝΔ), Δημητροπούλου Μάρα (Μέλος Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής), Καλλιάνος Γιάννης (Πολιτευτής ΝΔ), Μανώλη Κωνσταντίνα ( Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Βουλιαγμένης), Γιώργος Αγγελόπουλος ( Αντιδήμαρχος Γλυφάδας)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Label News.gr, Παλμός Γλυφάδας

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση