Παρασκευή , 29/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS Νίκος Γιαννιός: Το μοντέλο από την Θεσσαλονίκη που θα περπατήσει στην μεγαλύτερη πασαρέλα της Ευρώπης, το Mens Fashion London Week!

Βαγγέλης Καράλης

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Ο Νίκος Γιαννιός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ήδη από την παιδική του ηλικία είχε άριστη σχέση και επαφή με την μόδα, καθώς ο πατέρας του διατηρεί το κατάστημα ρούχων Studio Uomo.

Δεν άργησε να ξεκινήσει επαγγελματικά το μόντελινγκ δουλεύοντας στο γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Θεσσαλονίκης Team model Management. Ξεχώρισε γρήγορα με τις προτάσεις να είναι πολλές από Ελλάδα και εξωτερικό με το ίδιο να γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Lauma Survillo στο Μιλάνο!

Κομβικό σημείο στην καριέρα του αποτελεί η Κωνσταντινούπολη και η συνεργασία του με το Ice models. Εκεί όπως μας λέει ο ίδιος ένιωθε σαν το σπίτι του καθώς λατρεύει την πολίτικη κουζίνα και τον ελληνικό καφέ, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται πυρετωδώς με την Polim pier, Frank Nyc κάνοντας Ediorials σε πολλά περιοδικά.

Στην Αθήνα συνεργάζεται με το  Agencia models συμμετέχει στο Athens Fashion Week, στην καμπάνια της 3Guys, το show της Wella και γίνεται εξώφυλλο στο Vesper Magazine ενώ κάνει πέρασμα και από την τηλεόραση για διαφημιστικό σποτ της Vodaphone.

Τον Ιούλιο του 2016 δέχεται πρόταση από Λονδίνο και το πρακτορείο First models. Σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο καταφέρνει να εντυπωσιάσει γρήγορα τους Βρετανούς κλείνοντας fashion show με 20 σχεδιαστές για την μεγαλύτερη σχολή μόδας στον κόσμο London College of Fashion!  Στην συνέχεια συνεργάζεται με τις εταιρίες YOSQI, Video clip Narcissus, Sport brand Ifley Road,  TONY&GUY ενώ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό Rough Magazine!

Πολύ σύντομα θα τον δούμε να περπατάει στο μεγαλύτερο fashion show της Ευρώπης το Μens London Fashion week!

Για τον Νίκο όμως η πραγματική πρόκληση τώρα ξεκινάει καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Νέα Υόρκη αποδεχόμενος επαγγελματική πρόταση η οποία αναμένεται να γίνει talk of town στον χώρο της μόδας!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση