Παρασκευή , 01/12/2023

Πατέρας πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης και Εξαπάτησης εύπορης ηλικιωμένης – Υπόθεση Μυστήριο που Συγκλονίζει …

 

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της ηλικιωμένης εύπορης συνταξιούχου μπαλαρίνας, της οποίας η περιουσία «φαγώθηκε» από επιτήδειους, οι υπεύθυνοι κάθονται στο εδώλιο.

Η δίκη με τους έξι κατηγορούμενους θα γίνει τον Δεκέμβριο, έπειτα από πέντε συνεχόμενες αναβολές με τους συγγενείς της Μαριάννας Κοντούλη να περιμένουν με αγωνία τη δικαίωση για τα όσα έλαβαν χώρα σε βάρος της 70χρονης μπαλαρίνας από την Αμαλιάπολη Μαγνησίας.

Οι αετονύχηδες δράστες, πούλησαν την περιουσία της εύπορης και μοναχικής Αθηναίας και έπαιρναν ακόμη και τη σύνταξή της, κατηγορούνται για κακουργήματα όπως πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση και σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Η υπόθεση εξαφάνισης της Μαριάνας Κοντούλη αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2002. Η γυναίκα, που για πολλά χρόνια διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά, όπου έμεινε μόνη της, είχε απομονωθεί από συγγενείς και φίλους και είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη, στο εξοχικό της.

Οι συγγενείς της την αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνισή της το 2003. Ωστόσο, όλο το διάστημα μετά την ημερομηνία εξαφάνισης, φαινόταν ότι έκανε αγοροπωλησίες, κάτι το οποίο όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, γινόταν από το κύκλωμα των επιτήδειων που είχαν πλαστογραφήσει τας στοιχεία της.

Η 70χρονη γυναίκα, λίγους μήνες πριν χαθούν οριστικά τα ίχνη της, φαίνεται ότι είχε καταλάβει την απάτη που είχε στηθεί σε βάρος της μετά από ένα πληρεξούσιο που είχε κάνει σε γνωστό της πρόσωπο που υποτίθεται ότι του είχε τυφλή εμπιστοσύνη.

Η συνταξιούχος δασκάλα χορού είχε απευθυνθεί σε μία συμβολαιογράφο του Βόλου, ζητώντας της να μάθει τι είχε απομείνει από την περιουσία της. Όταν στο υποθηκοφυλακείο Βόλου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της μόνο ένα αγροτεμάχιο κοντά στην Αμαλιάπολη, η ηλικιωμένη δεν πίστευε την τεράστια απάτη που είχε γίνει σε βάρος της.

Η δε συμβολαιογράφος δίστασε να πιστέψει ότι το πρόσωπο που ήταν απέναντί του, ήταν πραγματικά η Μαριάννα Κοντούλη κι αυτό γιατί ο φίλος της αγνοούμενης που είχε κάνει το πληρεξούσιο, την είχε περιγράψει σαν μία γυναίκα τρελή και ανάπηρη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί την περιουσία της.

Όπως είδαμε στην εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ,

Στο φως της επικαιρότητας έρχεται μια απίστευτη καταγγελία σύμφωνα με την οποία ανάμεσα στους κατηγορούμενους εμπλέκεται και ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …