Σάββατο , 20/07/2024

Σπίτι «κολαστήριο» στον Άλιμο για νηπιαγωγό! Ομηρία με ροζ βίντεο, ξύλο και εκβιασμούς (VIDEO)

Πώς μια νηπιαγωγός που έψαχνε για δουλειά βρέθηκε στο σπίτι-κολαστήριο ενός 35χρονου άνδρα με κρυφές κάμερες

Μια νέα υπόθεση κακοποίησης, ξυλοδαρμού, εκβιασμού και ομηρίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά η «Espresso».

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση της Α.Ε., νηπιαγωγός στο επάγγελμα, 35χρονος άνδρας στην περιοχή του Αλίμου την ξυλοκόπησε, τη βασάνισε και την εκβίασε κρατώντας τη σε ομηρία!

Η γνωριμία

Η καταγγέλλουσα, μιλώντας στην «Espresso», εξηγεί πώς έγινε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο άνδρα, η οποία κατέληξε σε έναν απίστευτο εφιάλτη. «Γνώρισα τον συγκεκριμένο άνδρα μέσα από το διαδίκτυο. Προσφέρθηκε να με βοηθήσει να βρω δουλειά, καθώς έχω μείνει άνεργη. Μου είπε πως δούλευε σε κατασκευαστική εταιρία και θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ηρθε και με πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι μου και πήγαμε για καφέ και φαγητό. Ηταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με στηρίξει. Μετά το δείπνο μού ζήτησε να πάμε σπίτι του στον Αλιμο για να πάρει τον φορτιστή του που είχε ξεχάσει και εκεί άρχισε η κόλασή μου!» λέει, ξετυλίγοντας το κουβάρι της απίστευτης περιπέτειάς της.

H 40χρονη νηπιαγωγός περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σπίτι του άνδρα στον Αλιμο, καθώς και τους εκβιασμούς και τις απειλές με ροζ βίντεο σε άλλες γυναίκες: «Οταν πήγαμε σπίτι του, ξεκίνησε να εκτυλίσσεται κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Κατά τη σεξουαλική πράξη, αντιλήφθηκα ότι επιχείρησε να με βγάλει βίντεο με το κινητό του. Του το είπα και εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τον πίστεψα και κοιμηθήκαμε μαζί. Την επόμενη μέρα το πρωί που ξυπνήσαμε αντιλήφθηκα ότι είχε κρυμμένη κάμερα και μέσα στο σαλόνι. Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι ερωτικό και αντέδρασα. Τότε πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο και την εκβίαζε με ροζ βίντεο με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Τρομοκρατήθηκα, άρχισα να τον βρίζω και προσπάθησα να φύγω. Τότε μου έδωσε γροθιά στο πρόσωπο, μετά απανωτά χαστούκια και στη συνέχεια προσπάθησε να με πνίξει. Πάλευα με όλες τις δυνάμεις μου να ξεφύγω, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Αρπαξα το τηλέφωνο και κάλεσα την Αστυνομία και τότε άρχισε να με παρακαλάει να κλείσω το τηλέφωνο, προτείνοντάς μου μάλιστα να μου δώσει χρήματα. Δεν του έδωσα σημασία και συνέχισα να μιλάω με τον αστυνομικό στην άλλη γραμμή. Αρχισε να με βρίζει ξανά και φοβούμενος ότι θα έρθει η Αστυνομία, μου άνοιξε την πόρτα και κατάφερα να ξεφύγω».

Η καταγγέλλουσα πήγε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και έκανε μήνυση. Αυτό που ερευνούν οι Αρχές είναι εάν πρόκειται για σεσημασμένο εγκληματία που «ψαρεύει» ανυποψίαστα θύματα μέσω διαδικτύου, τραβώντας χωρίς τη θέλησή τους βίντεο με σκοπό να τα εκβιάσει.

«Πήγα και έκανα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για ξυλοδαρμό, βασανισμό, εκβιασμό και ομηρία. Θεωρώ ότι αυτός ο άνδρας είναι σεσημασμένος και πως εκβιάζει και απειλεί πολλές γυναίκες. Εχω χάσει τον ύπνο μου από τον εφιάλτη που έζησα και θα ήθελα με τη δημόσια καταγγελία μου να προστατέψω και άλλες γυναίκες από αυτό το τέρας» λέει με θάρρος στην «Espresso» η νηπιαγωγός, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ύστερα από όλα όσα έζησε.

Δείτε επίσης

4ο Αθλητικό Τουρνουά ΑμεΑ «WillPower Games 2024» powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ …