Σάββατο , 20/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γωγώ Βαγενά: «Ο σύζυγός μου Βαγγέλης Πάνου, είναι πολύ αυστηρός κριτής όταν τραγουδάω τραγούδια της μητέρας του», η νύφη της αείμνηστης ερμηνεύτριας Πόλυς Πάνου στο LABEL NEWS

Ήρια Καρποδίνη

Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη

Την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη καλλιτεχνική της πορεία αλλά και από τον κεραυνοβόλο έρωτά της και τον γάμο-αστραπή με τον Βαγγέλη Πάνου, γιο της αείμνηστης Πόλυς Πάνου. Ο λόγος για την εκρηκτική τραγουδίστρια Γωγώ Βαγενά η οποία μας αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο LabelNews.gr.

Πώς ξεκίνησε το μουσικό σας ταξίδι και τι πιστεύετε πως συντέλεσε στην επιτυχία που γνωρίσατε;

Ήδη στη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων είχα ξεκινήσει την ενασχόλησή μου με το τραγούδι, στη χορωδία του σχολείου τότε. Οπότε θα έλεγα ότι από παιδί είχα καταλάβει ότι είχα μια καλλιτεχνική ροπή. Επαγγελματικά ξεκίνησα, βέβαια, στη διάρκεια των σπουδών μου. Πιστεύω πολύ στη δύναμη του καλού υλικού. Να βρει ένας συνθέτης ένα δυνατό και καλό μουσικό κοστούμι να το ράψει πάνω σου! Το ταλέντο, η δουλειά, η αγάπη, η συνέπεια και το μεράκι είναι κατά τη γνώμη μου τα συστατικά της επιτυχίας!

Με αφορμή το τελευταίο σας τραγούδι που κυκλοφόρησε, ποιο στοιχείο χαρακτηρίζει τα τραγούδια σας, τι είναι αυτό που θέλετε να δώσετε στο κοινό;

Θα έλεγα ότι κινούμαι στον χώρο του καλού σύγχρονου τραγουδιού! Οι στίχοι είναι προσιτοί χωρίς να είναι απλοϊκοί και για αυτούς τα εύσημα ανήκουν στον Σωτήρη Κόρδα γιατί το ‘Για θυμήσου αγάπη μου’ είναι ένα τραγούδι που σε πολλούς ανθρώπους ξυπνά συναισθήματα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό! Όσο για τη μουσική του Γιάννη Κουρκουμέλη νομίζω ήρθε και έντυσε ιδανικά τον στίχο ώστε να έχουμε μια δυναμική μπαλάντα απαιτήσεων! Τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ και τους δύο που είχα την τύχη να το τραγουδήσω!

 Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγό σας, Βαγγέλη Πάνου και  τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το ‘ναι’ σε έναν γάμο τόσο σύντομα;

Με τον Βαγγέλη η γνωριμία έγινε με αφορμή ένα στοίχημα που είχαν βάλει με έναν φίλο του και έγινε μέσω facebook. Συναντηθήκαμε για επαγγελματικό λόγο αλλά μάλλον είπαμε πολλά περισσότερα από τα επαγγελματικά… Ο γάμος ήταν ένα ρίσκο που πήραμε από κοινού. Είπαμε «πάμε κι όπου βγει»! Με κέρδισε η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητά του.

Αναπόφευκτα μέσω του συζύγου σας και της συγκυρίας του επαγγέλματός σας,  το όνομά σας έχει συνδεθεί με την αξέχαστη Πόλυ Πάνου, ή για εσάς…την πεθερά σας. Πώς νιώθετε για αυτό;

Είναι μεγάλη η τιμή να έχω πεθερά μια σπουδαία τραγουδίστρια. Μου αρέσει που η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να γίνω νύφη μιας γυναίκας την οποία καλλιτεχνικά θαύμαζα και θαυμάζω για το μεγαλείο της τραγουδιστικής της έκφρασης και τη μουσική της αντίληψη. Εστιάζω στην καλλιτεχνική της ιδιότητα καθώς δεν την γνώρισα προσωπικά. Από κουβέντες, όμως, του συζύγου μου αλλά και γνωστών, διακρίνω ότι ήταν μια δυναμική γυναίκα που διαχειριζόταν αντρίκια τη ζωή και την καριέρα της, ταυτόχρονα όμως και καλός άνθρωπος, με ωραίους τρόπους, ντόμπρα, ειλικρινής και φιλάνθρωπος. Οπότε χαίρομαι και για αυτό. Και συγκινούμαι ιδιαίτερα που η μικρή μας κόρη θα φέρει το όνομα μιας τέτοιας γιαγιάς, της Πόλυς Πάνου!

Έχει υπάρξει φορά που ο σύζυγός σας, σας έχει συγκρίνει στο καλλιτεχνικό κομμάτι με την μητέρα του;

Όχι,  δεν μπήκε σε τέτοια διαδικασία. Ευτυχώς για μένα, με εκτιμά καλλιτεχνικά, αν και είναι και αυστηρός κριτής μου ιδίως όταν πρόκειται να τραγουδήσω τραγούδια που η πρώτη τους εκτέλεση ανήκει στην αείμνηστη μητέρα του! Ως προς το θέμα καριέρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εύχομαι να προλάβω να καταφέρω έστω και τα μισά από ό, τι κατάφερε η κυρία Πόλυ !

Η μικρή Πόλυ Πάνου, η κόρη σας, φαίνεται να έχει πάρει κι εκείνη το καλλιτεχνικό ‘μικρόβιο’ της γιαγιάς και της μητέρας της;

Η μικρή Πόλυ είναι ένα πλασματάκι χρυσόκαρδο και γελαστό με αίσθηση του ρυθμού και απίστευτες «κορώνες»! Είναι νωρίς ακόμη να πω αν θα έχει κλίση στο τραγούδι, πάντως καλλιτεχνικό «μικρόβιο» υποψιάζομαι πως έχει κολλήσει, αν κρίνω από την άνεση με την οποία έχουμε παρακολουθήσει συναυλίες ή άλλα events που έχει στήσει ηχητικά ο μπαμπάς της.

Έχετε καταφέρει να έχετε μια δουλειά  ζηλευτή από αρκετούς και ταυτόχρονα μια όμορφη οικογένεια. Νιώθετε πως πια έχετε ήδη εκπληρώσει τα όνειρά σας;

Καταρχήν νιώθω χαρούμενη που κατάφερα να κάνω οικογένεια γιατί ήταν κάτι που ονειρευόμουν και επιθυμούσα πάντα. Σε ό,τι αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι, νιώθω ευλογημένη για  τις φωνητικές ικανότητες που μου δώρισε ο Θεός και χαίρομαι που παρά τις αντιξοότητες έχω σταθεί όρθια, έχω επιμείνει και ακόμη επιμένω γιατί αγαπώ πολύ το τραγούδι και έχω ακόμα πολλά να προσφέρω.

Ποιό είναι το επόμενο βήμα που θα θέλατε να κάνετε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

 Στο άμεσο μέλλον κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι «Μην ξαναπείς ποτέ» σε στίχους και μουσική Γιάννη Κουρκουμέλη. Επιθυμώ να τραγουδήσω ακόμη πολλά τραγούδια και εύχομαι να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να τα ακούσει και να τα αγαπήσει . Σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι εγώ και ο άντρας μου να καταφέρουμε να αναθρέψουμε ένα παιδί χαρούμενο, υγιές και ευτυχισμένο!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …

Αφήστε μια απάντηση