Σάββατο , 20/04/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Δημήτρης Χριστοδουλάκης: Γνωρίστε το μουσικό ταλέντο από την Κομοτηνή, που ξεχωρίζει στο RISING STAR

Συνέντευξη: Γιώργος Μαντάς

Αν και προέρχεται από την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Κομοτηνή, δεν θα έλεγε όχι σε μια σημαντική τραγουδιστική καριέρα στην Αθήνα. Ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης έχει καταφέρει ήδη να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους στο Rising Star και προχωράει δυνατά!

Πώς πήρες την απόφαση να συμμετέχεις στο Rising Star;

Αρχικά πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμάς τους νέους τραγουδιστές να προβάλουμε την δουλειά μας. Ήμουν σπίτι ένα βράδυ, είδα στην τηλεόραση το trailer του παιχνιδιού και είπα «Δεν δηλώνεις συμμετοχή; Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…». Και έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου

Η πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες ότι περνάς στις Live Auditions;

Σαφώς ήμουν πολύ χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα και συγκρατημένος. Ωστόσο πίστευα μέσα μου ότι θα καταφέρω να σηκώσω τον τοίχο, πράγμα που έγινε κιόλας.

Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Αντώνη. Βέβαια εκτιμώ όλους τους κριτές για την πορεία τους στο τραγούδι. Απλά πιστεύω ότι με τον Αντώνη Ρέμο είμαστε πολύ κοντά στο ρεπερτόριο και θα με βοηθήσει πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και να εξελιχθώ.

Ελπίζω πως θα περάσω την φάση των Duels

12 Φεβρουαρίου θα κληθείς να αναμετρηθείς με κάποιον από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Φοβάσαι;

Κοίταξε, πιστεύω πως όλα τα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι εδώ είναι πολύ καλοί τραγουδιστές και ο καθένας έχει την αξία του. Τώρα από κει και πέρα ελπίζω πως όποιος και να είναι ο αντίπαλος μου, θα περάσω. Γιατί ο καθένας για τον εαυτό του θέλει να προκριθεί.

Η Κομοτηνή στηρίζει Δημήτρη Χριστοδουλάκη τελικά;

Πιστεύω ότι από την πρώτη φορά με στήριξαν πάρα πολύ τόσο οι φίλοι μου όσο και όλοι οι άνθρωποι της Κομοτηνής και με βοήθησαν να πάρω αυτό το ποσοστό και να σηκώσω τον τοίχο.

Έχεις κυκλοφορήσει ήδη 2 singles, το “Θα σου λείψω” και το “Μην της πείτε”. Πες μου λίγα λόγια για αυτά.

Αυτά τα δυο τραγούδια δημιουργήθηκαν με πολύ αγάπη και όρεξη για δουλειά. Μουσική στο πρώτο υπογράφει ο Γιώργος Καραδημήτρης ενώ στο δεύτερο εγώ. Στίχους υπογράφει και στα δυο ο Πάνος Αργυριάδης. Έχουν πάει πολύ καλά στο YouTube και έχω ακούσει θετικά σχόλια και για τα δύο κομμάτια.

Μετά το Rising Star ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου;

Σκοπεύω να κυκλοφορήσω ένα ακόμη τραγούδι, πάλι με βίντεο κλιπ. Και φυσικά θα ήθελα να συνεργαστώ με διάφορους αξιόλογους καλλιτέχνες και να πραγματοποιήσω ωραίες εμφανίσεις.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση