Δευτέρα , 20/03/2023

Συνεχίζεται ο άγριος «πόλεμος» μεταξύ Φουρθιώτη και Epsilon – Ο παρουσιαστής ζητάει 4.000.000 ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη και καταγγέλλει σοβαρό πρόβλημα υγείας εξ’ αιτίας της απόλυσής του

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ

Σε σήριαλ μετατρέπεται η απόλυση του Μένιου Φουρθιώτη από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, καθώς ο παρουσιαστής κινεί κάθε διαδικασία προκειμένου να παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό, με τις σχέσεις του με την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού να είναι κάτι παραπάνω από εχθρικές.

Αγωγή εκατομμυρίων ευρώ κατά του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON κατέθεσε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητάει και τη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών του κυρίου Σαββίδη. Αιτία, όπως αναφέρουν νομικές πηγές, είναι η παραβίαση των όρων του συμβολαίου που είχε με το κανάλι EPSILON ο παρουσιαστής. Υπενθυμίζεται ότι, ο Μένιος Φουρθιώτης υποστηρίζει πως έχει οκταετές συμβόλαιο με το κανάλι. Ο παρουσιαστής και η διοίκηση του καναλιού θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες σε λίγο καιρό.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ζητάει διαφυγόντα κέρδη πάνω από 4.000.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι ο μόνος που ζητάει αποζημίωση από το κανάλι, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά». Τεχνικοί, δημοσιογράφοι και όλοι όσοι εργάζονται για να προβληθεί η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του EPSILON ζητούν αποζημίωση σε περίπτωση που δεν αξιοποιηθούν σε άλλες εκπομπές, για οκτώ χρόνια εργασίας.

Kαταγγέλλει παραβίαση των όρων μεταβίβασης του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON

Ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δικηγόροι του, σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» καταθέτουν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το συμβόλαιο αγοραπωλησίας του καναλιού. Μέσα σε αυτά τα έγγραφα καταγγέλλεται ότι δεν έγινε ο προαπαιτούμενος έλεγχος για την αγοραπωλησία του καναλιού και ότι η απόφαση μεταβίβασης έγινε πολύ γρήγορα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η κατάθεση υπομνημάτων και εγγράφων όπου θα κοινοποιηθούν σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Ποινική δίωξη κατά της Αλ. Μαραγκουδάκη

Από τα πυρά του Μένιου Φουρθιώτη δεν ξέφυγε ούτε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο παρουσιαστής άσκησε ποινική δίωξη εναντίων της κυρίας Μαραγκουδάκη. Όπως αναφέρεται στην ποινική δίωξη, μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON υπέστη ανακοπτικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει σοβαρά η υγεία του!

Παρ’ όλα αυτά το Epsilon συνεχίζει κανονικά τον στρατηγικό του σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζεται από τις κινήσεις του Φουρθιώτη, καθώς θέλει να στήσει ένα κανάλι πρώτης γραμμής με αξιοπρέπεια και ήθος μακριά από ίντριγκες και αντιπαραθέσεις.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη Φόρα”

Πηγή: stifora.gr

Δείτε επίσης

Λαμπερά γενέθλια για την καθηγήτρια pilates Μαρία Μαραγιάννη

Τα γενέθλια της γιόρτασε η γνωστή καθηγήτρια pilates Μαρία Μαραγιάννη στο Mexican restaurant Bar «Tekila» …