Δευτέρα , 27/03/2023

Τι συνέβη χτες στο ΕΣΡ με τις ενστάσεις του Φίλιππου Βρυώνη για την Πανελλαδική Άδεια που θέλει να πάρει

Τη στιγμή που, χτες Τρίτη, όλοι περίμεναν την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, σχετικά με την ένσταση της Τηλεοπτικής Ελληνικής αλλά και με τη λίστα με τους οριστικούς υπερθεματιστές, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το ΕΣΡ φαίνεται ότι καθυστερεί να λάβει την τελική του απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα καθοριστεί το αν η εταιρία, πίσω από την οποία φαίνεται ότι βρίσκεται ο Φίλιππος Βρυώνης, θα λάβει άδεια. Την ίδια στιγμή, μετά από την παραπάνω απόφαση, θα οριστικοποιηθούν και τα ονόματα των ιδιοκτητών των καναλιών που θα λάβουν άδεια γενικού περιεχομένου, πανελλαδικής εμβέλειας, για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Μέχρι στιγμής προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν αναδειχθεί οι Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Δημήτρης Κοντομηνάς (ALPHA), Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Γιάννης Βαρδινογιάννης (STAR) και Ιβάν Σαββίδης (Epsilon TV).

Η καθυστερημένη απόφαση του ΕΣΡ, σύμφωνα με εκτιμήσεις, σχετίζεται και με την επίσης αργοπορημένη απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τις προσφυγές των καναλιών για ακύρωση του διαγωνισμού. Όπως όλα δείχνουν, ο φάκελος «άδειες» θα αργήσει να κλείσει, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη ομαλή λειτουργία του μιντιακού τοπίου.

Πηγή: Reader

Δείτε επίσης

Γοήτευσε ο Πάνος Κόκκινος μαζί με τους μουσικούς του στην φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Θαύμα»

Από τον Βαγγέλη Καράλη  Βαγγέλης Καράλης Το «Θαύμα», για ακόμη μια φορά στον ενάμισι χρόνο …