Παρασκευή , 19/04/2024

Το κοινό αποφάσισε – Αυτές είναι οι πιο “καυτές” παρουσίες στο Survivor!

Μπορεί να είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε το reality show “Survivor” στην ελληνική τηλεόραση και φέτος να επέστρεψε δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο εξωτερικό το πασίγνωστο show επιβίωσης δεν συνεχίζει να χαρίζει αδρεναλίνη στους τηλεθεατές.

Χωρίς αμφιβολία, σε πολλούς από εμάς δεν μας κάνει αίσθηση η αγωνία της επιβίωσης. ο 70% του ενδιαφέροντος του Survivor βρίσκεται στο γεγονός ότι ο κόσμος κυκλοφορεί ημίγυμνος, βρεγμένος, ιδρωμένος και με την άμμο να κολλάει πάνω του. Εσύ αγαπημένε μου τηλεθεατή γιατί νόμιζες ότι εδώ και κάτι χρόνια, το Survivor διεξάγεται σε τόσο ζεστά μέρη; Αν δεν μας άρεσε θα βλέπαμε την Παταγονία με τον Αϊβάζη, που μεταξύ μας δεν το ήθελε και πολύ το τηλεοπτικό κοινό αν κρίνουμε από τα νούμερα εκείνης της εποχής.

Εδώ όμως δεν θα μιλήσουμε ακριβώς για νούμερα τηλεθέασης που χαρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ούτε και για τους παίκτες. Καλά κάνουν και αγωνίζονται, αλλά μετά τον τυφώνα Λάουρα Νάργκες στο φετινό ελληνικό Survivor, έρχομαι με ένα TOP7 με τις πιο καυτές γυναικίες προσωπικότητες που γνωρίσαμε μέσα από όλο τον κόσμο.

Και ξεκινάμε με την Jaclyn Schultz. Μοντέλο φυσικά και εστεμμένη το 2013 ως Miss Michigan. Αγαπάει τα ελληνικά νησιά όπως μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ενώ μπήκε στο Survivor: San Juan del Sur μαζί με το αγόρι της και αποχώρησε δεύτερη αλλά μόνη γιατί και το συγκεκριμένο reality κλείνει σπίτια.

Mary Sertain. Η “Miss καλύτερο μπούστο” στην ιστορία των τελευταίων χρόνων του παιχνιδιού. Κατέφθασε μόνη της παίζοντας για το Survivor: Micronesia, ένώ έφυγε από το δέυτερο επεισόδιο μιας και την καταψήφησαν οι συμπαίκτες της, εκ των οποίων ήταν και ο σύντροφος που απέκτησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο μαγευτικό κατά τα άλλα νησί.

Και συνεχίζω με την νεότερη παίκτρια που κατάφερε να φτάσει ποτέ στον τελικό. Natalie Tenerelli αγαπημένοι τηλεθεατές, η οποία στα 19 της αποφάσισε να αφήσει τον cheerleading για λίγο καιρό και να κολάσει τον επίγειο παράδεισο του Survivor: Redemption Island, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη θέση.

Amanda Kimmel. Η υποψήφια Miss Usa και Miss Earth βαρέθηκε να ποζάρει και να περπατά στην πασαρέλα και κάποια στιγμή αντί να τα παρατήσει όλα και να γίνει πριγκίπισσα αποφάσισε να μπει στο Survivor. Σήμερα είναι 32 ετών και αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο παρασημοφορημένες βετεράνους του Survivor και αυτό γιατί κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που συμπλήρωσε 100 μέρες στις εξωτικές παραλίες του παιχνιδιού. Ρεκόρ το οποίο φυσικά και έχει καταρριφθεί από τις νεότερες γενιές.

Αν αναρωτιέσαι ποιά κέρδισε το Survivor από το οποίο έφυγε η Mary Sertain, βρίσκεται στη λίστα μας. Είναι η Parvati Shallow, η οποία θεωρείται σήμερα μια από τις κορυφαίες παίκτριες στην ιστορία του Survivor, μιας και έχει συμμετάσχει σε τρεις διαφορετικές και μάλιστα συνεχόμενες σεζόν του παιχνιδιού. Φυσικά η απορία είναι γιατί δεν έμεινε με την εμπειρία του ενός, αλλά μάλλον εδώ κολλάει η γνωστή φράση “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη” και όπου Άρη βάλτε το όνομα της Parvati.

Sydney Wheeler. Η αδιάφορη των παιχνιδιών που μάλλον πήγε για τη διαφήμιση. Και φυσικά έχει βάση αυτό που λέω, μιας και η Sydney, έχει συμμετάσχει σε δύο διαγωνισμούς Survivor, έχοντας πάντα μία αδιάφορη θέση, χωρίς να την ενδιαφέρει καμία νίκη και φυσικά, δείχνοντας μόνο το καυτό σώμα της. Ξέρετε τί λέγανε οι παλιοί εξάλλου. Η καλύτερη διαφήμιση, είναι η δυσφήμιση. Και εκείνη το έκανε πράξη, μιας και μόλις έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται, με αποτέλεσμα σήμερα να ποζάρει για αθλητικά γυναικεία brands γνωστής εταιρείας.

Για το τέλος όμως σας άφησα την αγαπημένη μου. Ήταν 2012, όταν η Kimberly Brooke Spradlin κέρδισε το Survivor: One World και από τότε κατέχει τον τίτλο της πιο έξυπνης παίκτριας που πέρασε από τα θρυλικά νησιά που διαμένουν οι παίκτες. Έχοντας υπόψιν μόνο την στρατηγική και όχι τις σωματικές της ικανότητες, κατάφερε να βγάλει από τη μέση όλη την ομάδα της και αποχώρησε από το παιχνίδι με ένα εκατομμύριο δολάρια και με άλλες εκατό χιλιάδες από το κοινό που την ψήφισε ως την αγαπημένη του συμμετέχουσα όλων των εκδόσεων του Survivor εκείνης της χρονιάς.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση