Πέμπτη , 18/07/2024

Το νέο Video clip του Κωνσταντίνου Ράλλη “Τα Παράξενα Φιλιά” με την προπονήτρια Pole dancing ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Ο Κωνσταντίνος Ράλλης ήρθε ανανεωμένος με νέο τραγούδι και με ανεβασμένη διάθεση μας τραγουδάει για “ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΙΑ” που όλοι μας θέλουμε διακαώς να λάβουμε στην ζωή μας!

Μετά από την επιτυχία “Θεέ μου σ΄ αγαπώ” που αγαπήθηκε τόσο από τον κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του, όσο και από τα ραδιόφωνα ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να μας παρασύρει και να μας ξεσηκώσει στους ρυθμούς της νέας του επιτυχίας “Τα παράξενα φιλιά  ”  όπου είναι ένα up tempo τραγούδι σε μουσική του Άγγελου Μιχαήλ και στίχους του Κωνσταντίνου Ράλλη.

Το βίντεο του τραγουδιού είναι μια πρωτότυπη ιδέα έκπληξη γιατί ο ερμηνευτής πλαισιώνεται από την εξαιρετική Ελένη Λιάππη προπονήτρια του Pole Dancing! Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος εμφανίζεται με επιτυχία σε χώρους της Γλυφάδας αλλά και σε όλη την Αττική σε ένα μοναδικό διασκεδαστικό πρόγραμμα μαζί με τον Άγγελο Μιχαήλ.

Δυναμώστε την ένταση φωνάξτε δυνατά και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς του νέου hit single του Κωνσταντίνου Ράλλη ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΙΑ. Το νέο τραγούδι “ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΙΑ” κυκλοφορεί σε όλες της ψηφιακές πλατφόρμες και  streaming υπηρεσίες  από την JUNIOR BOY ενώ το Official 4k Music Video  σε σκηνοθεσία Chris N. το βλέπουμε στο επίσημο κανάλι του Κωνσταντίνου Ράλλη στο Youtube.

Δείτε επίσης

Δέσποινα Μαλέλλη: «Μ’ αυτήν σε βλέπω», το τραγούδι που έγραψε η δημοσιογράφος όταν βίωσε ερωτική απογοήτευση

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μαλέλλη έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μ’ αυτήν σε βλέπω» μετατρέποντας την …