Κυριακή , 02/04/2023

Φιλανθρωπικό Σεμινάριο από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στην Λάρισα με κεντρικό ομιλητή τον Πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα – Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να στηρίξει την Ασπασία Μπόγρη (ΦΩΤΟ)

Το φιλανθρωπικό σεμινάριο στη Λάρισα για την Άσπα Μπόγρη πραγματοποιήθηκε από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ο Πατέρας Γεώργιος Δεληκώστας μίλησε για πραγματικούς φόβους!

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έδωσε το παρόν του στο σεμινάριο όπως το υποσχέθηκε στη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου και μίλησε για τις δικές του αλήθειες… Ο Ιπάτιος έχασε γυναίκα και παιδί σε μια στιγμή ( από τον οδηγό της porche)!

Σήμερα προσπαθεί να μετατρέψει τον πόνο του σε δημιουργία, θέλοντας να βοηθήσει το συνάνθρωπο! Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του και απλοί άνθρωποι το απέδειξαν στη Λάρισα!

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε την Άσπα ( από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε) που ο ίδιος της ο πατέρας της έριξε δυο σφαίρες και την καθήλωσε στο κρεβάτι αυτός είναι ο αριθμός λογαριασμού!

Δείτε επίσης

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεφαντώσει – Ήθη και έθιμα από όλη την χώρα που συναρπάζουν!

Φωτεινή Πανάβου Απόκριες. Όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε αυτήν την γιορτή καθώς την έχουμε συνδέσει με τα …