Παρασκευή , 29/03/2024

Έρευνα: Σε ποια ηλικία οι γυναίκες νοιώθουν περισσότερο όμορφες και σέξι. Σε ποια δεκαετία της ζωής τους η λίμπιντο «χτυπάει κόκκινο»;

Μπορεί οι ρυτίδες να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους, μπορεί η χαλάρωση σε μερικά σημεία του σώματος να χτυπάει τη πόρτα, όμως σίγουρα αυτά δεν είναι αρκετά για να πτοήσουν μια τριαντάρα. Μια τριαντάρα αποδεδειγμένα πιο ώριμη, ισορροπημένη αλλά και κατασταλαγμένη από την ίδια στα είκοσι της χρόνια.

Σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail, που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Βρετανίδες, φάνηκε πως το 64% αυτών ένιωθε πιο σέξι κοντά στα 30, καθώς αισθάνεται «πιο άνετα με τον αριθμό στα κεράκια της τούρτας». Από την άλλη πλευρά, το 34% δήλωσε πως πλέον έχει καλύτερες σχέσεις, κάτι που τις «ανεβάζει», ενώ το 26% ανέφερε πως αισθάνεται πιο άνετα στο σεξ.
Παράλληλα, 1 στις 10 είπε πως η ερωτική της διάθεση αυξήθηκε μετά τα 30, ενώ συνολικά το 52% των γυναικών όλων των ηλικιών υποστήριξε πως μερικές φορές νιώθει σέξι.

Πάντως η έννοια του «σέξι», σύμφωνα με το 75%, δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά με το πως νιώθει κανείς στη ζωή.​ Γεγονός που ταυτίζεται απόλυτα με τα αποτελέσματα της έρευνας, εάν αναλογιστούμε πως στα 20 έχουμε πολύ περισσότερες ανασφάλειες και σίγουρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε από τη ζωή.

Είναι μια ηλικία που ,κοινώς, όλα βρίσκονται στον αέρα. Αντιθέτως, στην ηλικία των 30 η γυναίκα πέρα από το γεγονός ότι έχει συμβιβαστεί με την εμφάνιση της, επιπλέον γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή της γενικότερα αλλά και ειδικότερα από τον σύντροφο στην προσωπική της ζωή. Η αυτοπεποίθηση, είναι το κλειδί της επιτυχίας και οι γυναίκες που την έχουν είναι αποδεδειγμένο πως κατακτούν πολλά περισσότερα στη ζωή τους και περνούν ,φυσικά, πολύ καλύτερα από εκείνες που αισθάνονται ανεπαρκείς.

Γι’ αυτό, λοιπόν, μην φοβάστε την ηλικία. Αγαπήστε κάθε χρόνο και περισσότερο τα κεράκια στη τούρτα σας και απολαύστε κάθε φάση της ζωής σας γιατί είναι μοναδική. Εξάλλου, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που δεν ορίζει τίποτα.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …