Πέμπτη , 28/03/2024

Έρευνα: Σε ποιες χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ, με την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στην ερωτική τους πράξη

Τον «Παγκόσμιο Χάρτη Ευχαρίστησης» φαίνεται πως αποφάσισαν να δημιουργήσουν πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του site γνωριμιών VictoriaMilan, με σκοπό να συμπεράνουν σε ποια χώρα οι γυναίκες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ. Με βάση λοιπόν τις απαντήσεις που έδωσαν οι 6117 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, τα outsiders φαίνεται πως είχαν την τιμητική τους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Δανία, με τους Δανούς να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν σεξουαλικά τις γυναίκες τους για 44 συνεχόμενα λεπτά. Η  Σκανδιναβία φαίνεται πως έχει την τιμητική της σε αυτή την έρευνα μιας και την πρώτη εξάδα ολοκληρώνουν η Φινλανδία, η Σουηδία και Νορβηγία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ελληνίδες δεν αποτέλεσαν μέρος τους δείγματος, οπότε μπορεί τα συγκεκριμένα αποτελέσματα απλώς να είναι εικονικά για τον πλανήτη μας, μιας και ίσως καταφέρναμε να αλλάξουμε την πρώτη πεντάδα. Μην ξεχνάμε πως φημολογείται πως είμαστε ο πιο ερωτικός λαός.

Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα! Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην δεύτερη θέση της λίστας με μέση διάρκεια τα 41 λεπτά, ενώ στην μέση της λίστα συναντάμε την Αγγλία με τα ζευγάρια εκεί να κάνουν κατά μέσο όρο 33 λεπτά σεξ. Αποτέλεσμα που εγκρίνει η επιστημονική κοινότητα και το ονομάζει ως «Ιδανική διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης για ένα υγιές ζευγάρι».

Ας ταξιδέψουμε μέχρι το Βέλγιο, όπου οι Βελγίδες  ισχυρίζονται ότι οι σύζυγοί τους έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του οργασμού, προσφέροντας τους τη μέγιστη δυνατή απόλαυση και ευχαρίστηση. Τέλος, αν πιστεύεις πως ένα ταξίδι στην Νότιο Αφρική θα σου χαρίσει μεγάλη απόλαυση κάνεις λάθος. Εκεί απλά γίνεσαι διαφημιστικό σποτ για την αργοπορία του συντρόφου σου, μιας και οι γυναίκες της χώρας, μετρούν μόλις 15 λεπτά σεξουαλικής δραστηριότητας, κάτι που της βάζει στο τέλος της λίστας.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …