Σάββατο , 20/04/2024

«Έσκισαν» οι Ράδιο Αρβύλα στην πρεμιέρα τους – Εντυπωσιακό ξεκίνημα στον Σκαϊ με νούμερα τηλεθέασης «φωτιά»

Του Άκη Τσακίρη 

Κανάκης, Σερβετάς και η παρέα τους, έκαναν πρεμιέρα για μία ακόμη χρονιά και αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί στην αρχή να φάνηκε μία μικρή αμηχανία μιας και το κανάλι του Φαλήρου δεν ήταν ένας προορισμός που περιμέναμε για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως οι “Ράδιο Αρβύλα” ίσως και να μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι τους.

Με το απίστευτο χιούμορ τους, τα σχόλια που προκαλούν γέλιο και προβληματισμό πολλές φορές και φυσικά η διαφορετική τους οπτική, κατέβαλαν τη βραδυνή ζώνη του ΣΚΑΙ. Με αναφορές στην κυβέρνηση, τα reality και φυσικά χρησιμοποιώντας πολλές φορές το δελτίο του ΣΚΑΙ για… τις δικές τους ειδήσεις, οι Αρβύλες απέδειξαν ότι δεν μπορούσαν να ήταν για πάντα παιδιά του Ant1.

Το twitter για μία ακόμη βραδιά πήρε φωτιά και το #RadioArvyla έγινε trend μέσα σε δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας τη δυναμική του Survivor ή του Power Of Love. Σίγουρα όμως έχουμε να δούμε πολύ περισσότερα από τους τρελούς Θεσσαλονικιούς και το… βαν τους που κάθε τόσο μας δείχνουν.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα κράτησαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …