Παρασκευή , 29/03/2024

Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μου ζήτησαν να γίνω δολοφόνος για να με κάνουν φίρμα!»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα «κυκλώματα της νύχτας»

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε η λαϊκή τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, στην εφημερίδα Μπαμ δίνοντας συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε, ότι της ζήτησαν να σκοτώσει άνθρωπο για να την κάνουν φίρμα στις πίστες και στο τραγούδι!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στη νύχτα;

Έχω αντιμετωπίσει όλων των ειδών τους κινδύνους. Τώρα πια δε με πτοεί και δεν με εκπλήσσει τίποτε απολύτως. Θα έλεγα, οι ίδιοι άνθρωποι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος .Αν πέσεις σε λάθος ανθρώπους, μπορεί να πάρει επικίνδυνη ρότα, όλη σου η ζωή.

Στη δουλειά σας υπάρχει κάποιο «κύκλωμα» που ανεβάζει καλλιτέχνες πιο γρήγορα; Έχεις υπάρξει εσύ σε αυτό;

Προσπάθησαν άλλοι να υπάρξω σε αυτό, αλλά σαφώς και δεν μπόρεσα να ταιριάξω σε καμία περίπτωση με τις επιταγές του κυκλώματος αυτού.

Ποιο είναι το πιο ακραίο που σου ζητήθηκε από κάποιον, με αντάλλαγμα να σε κάνει «φίρμα» σε μία νύχτα;

Τι να μου ζητήθηκε άλλο, εκτός από σεξ, ναρκωτικά και χρήματα;;; Ψέματα! Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να σκοτώσω και άνθρωπο, λόγω του πρωταθλητισμού που έκανα στην σκοποβολή. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Πώς αντέδρασες;

Έπαθα σοκ! Δεν μπορούσα να αντιδράσω, μούδιασα ολόκληρη και έφυγα τρέμοντας από τον φόβο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για αυτό, απλά τα νεαρά κορίτσια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές στον χώρο αυτό.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …