Πέμπτη , 28/03/2024

Ανάβει «φωτιές» η νέα ανάρτηση της Έλλης Στάη για την επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων του Open – Τα «καρφιά» και τα υπονοούμενα που δημιουργούν εντυπώσεις! (ΦΩΤΟ)

Με μια φωτογραφία και ανάρτηση με νόημα η Έλλη Στάη απαντάει πότε θα επιστρέψει στο δελτίο ειδήσεων του Open μετά το πρόβλημα υγείας που έχει, όπως η ίδια αποκάλυψε.

ellistai: Μαζί ξανά τη Δευτέρα 5/11 #υγιής_ενημέρωση 😊 @opentvgr

έγραψε χαρακτηριστικά αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα με το hashtag  υγιής_ενημέρωση   για τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον τηλεοπτικό σταθμό.

Πρώτοι εδώ στο Label News σας είχαμε αποκαλύψει ότι υπάρχουν ψίθυροι από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη που λένε, ότι εκτός από την αδιαθεσία της παρουσιάστριας, η απουσία της οφείλεται στην μεγάλη δυσαρέσκεια που έχει για τα τεχνικά λάθη του δελτίου και την ανετοιμότητα του τηλεοπτικού σταθμού να βγει στο αέρα άρτια τεχνικά.

Η παρουσιάστρια θεωρεί ότι τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, 7,2 Γενικό Σύνολο και 4,8 Δυναμικό Κοινό την Πέμπτη 25/10 και Παρασκευή 26/10 Γενικό Σύνολο 6,1, οφείλονται στα τεχνικά προβλήματα του σταθμού.

Έτσι ως διαμαρτυρία, τρόπο πίεσης, αλλά και αξιοπρέπειας της παρουσιάστριας, μέχρι να διορθωθούν τα πράγματα αποφάσισε να μένει εκτός του δελτίου ειδήσεων.

Εμείς αυτό που ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία της και όλα αυτά να είναι κακοπροαίρετες διαρροές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαζί ξανά τη Δευτέρα 5/11 στις ειδήσεις του @opentvgr στις 19:00 #υγιής_ενημέρωση 😊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …