Σάββατο , 20/04/2024

Το Halloween ήρθε για τα καλά στην Ελλάδα και το γιορτάζει! Αυτά είναι τα κορυφαία πάρτι με spooky και sexy διάθεση που θα γίνουν σήμερα στην Αθήνα

Μία από τις πιο διάσημες γιορτές της pop κουλτούρας, το Halloween, μας χαρίζει κάθε χρόνο μία αξέχαστη βραδιά που αποχαιρετά τον Οκτώβρη με τρομακτικές εμφανίσεις, πολύ χορό και φυσικά ατελείωτη διασκέδαση. Η Αθήνα και φέτος γιορτάζει το Halloween και το Label News σου προτείνει τα καλύτερα parties που δεν πρέπει να χάσεις απόψε, την τελευταία μέρα του Halloween ή αλλιώς… την νύχτα των νεκρών.

Το ιστορικότερο Halloween party της πόλης γιορτάζει φέτος την 10η επέτειό του. Το “Cantina Social”, με την D’ Arcy Foxx θέτει κάθε χρόνο και ψηλότερα τον πήχη στην διάσημη ωδή προς τους νεκρούς. Φέτος, το “All Things Dark”, απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του “Cantina Social” και καλεί όλα τα πλάσματα της νύχτας σε ένα φόντο στο κόκκινο του αίματος, όπου η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο και το υπερφυσικό. Fashion Performances, drag acts, σπάνιες μικρού μήκους ταινίες τρόμου, DJ sets και χορός σε περιμένουν.

Ανήμερα του Halloween, το 6 d.o.g.s. μεγαλουργεί με το “Spooktacular Halloween”, στο οποίο θα δεις τις #μόνο_ντέκα (οι δημοσιογράφοι Φιλίππα Δημητριάδη και Ζωή Παρασίδη) και την remixer Matina Sous Pous να εναλλάσσουν μουσικές, δίπλα στους πιο τρομακτικούς κλόουν, και την attrattivo στο Horror Photo Booth να βραβεύει το καλύτερο κοστούμι.

Ποιος σκότωσε τη Laura Palmer; Μόνο το Twin Peaks μπορεί να σου δώσει την απάντηση και το “Ρομάνστο” ξέρει την αλήθεια και μεταμορφώνει τον χώρο του σε ένα δωμάτιο-παγίδα, απειλώντας μας ότι, όταν τελειώσει η βραδιά, κανείς δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Το spooky music theme αναλαμβάνουν οι George Dimitrakopoulos, Roman & Saradis και Morah.

Το “Hard Rock Cafe”, ο πρέσβης της αμερικανικής κουλτούρας στην Ελλάδα, θα μεταμφιεστεί και θα χτυπήσει διπλά, με τ “Day of the Dead” στη γεύση των Halloween cocktails που θα σερβίρει το bar κληρώνοντας και διπλές προσκλήσεις για το γειτονικό Μουσείο Ψευδαισθήσεων, αλλά και ένα μοναδικό παιδικό party που ακούει στο όνομα “Lil’ Monsters Halloween” με facepainting, χειροτεχνίες και trick-or-treat γλυκίσματα.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …