Παρασκευή , 26/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS: Η συγκλονιστική ιστορία της Νάντιας που μέχρι τα 35 της ήταν straight – Ξαφνικά γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της σε γυναίκα και παντρεύεται – Σύντομα οι δύο γυναίκες περιμένουν μαζί και το πρώτο τους παιδί! (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ – Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Η Νάντια μέχρι τα 35 της ήταν straight, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελβετία δασκάλα στο επάγγελμα, ξαφνικά αποφασίζει να ζήσει μια εντελώς διαφορετική ζωή. Γνωρίζει την Μάρα, την ερωτεύεται και τον Ιούλιο παντρεύονται στην Βασιλεία με πολιτικό γάμο. Σύντομα περιμένουν μαζί και το πρώτο τους παιδί! Η Νάντια μιλάει αποκλειστικά στο Label News για την νέα της ζωή:

(Mάρα – Νάντια)

Πως αποφάσισες να παντρευτείς με γυναίκα;

Δεν ήμουν ομοφυλόφιλη. Έτυχε όμως να ερωτευτώ και εγώ και η σύντροφός μου για πρώτη φορά  “γυναίκα” και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Από έρωτα!

Τι είναι αυτό που βρήκες στην σύζυγό σου που δεν το είχες βρει μέχρι τώρα σε κάποιον άντρα;  

Είναι η ηρεμία, κατανόηση, αρμονία που δεν έτυχε να βρω σε έναν άντρα. Τα βρήκα στην γυναίκα μου.

Πως αποδέχτηκε η οικογένειά σου αυτήν την απόφαση;  

Στην αρχή υπήρχε αντίδραση διότι δεν καταλάβαιναν γιατί ξαφνικά η σχέση μου ήταν με γυναίκα και όχι πλέον με άντρα, αλλά αργότερα το αποδέχτηκαν και χαίρονται για εμένα. Της συντρόφου μου της Μάρας, οι δικοί της έκοψαν κάθε επαφή, επειδή είναι Καθολικοί.

Θα θέλατε ένα παιδί μαζί;

Δεν έχουμε ακόμη αλλά προσπαθούμε.  Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα να μεγαλώσει ένα παιδί με άτομα του ίδιου φύλου. Θέλω να αποκτήσω δυο παιδιά από κλινική σπέρματος από άνδρα δότη που έχω επιλέξει από κατάλογο.

Θεωρείς ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά σε μια οικογένεια με δυο μαμάδες;  

Ναι δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Ίσως στην εφηβεία να υπάρξει θέμα. Αλλά υπάρχουν πολλά μοντέλα οικογενειών πλέον.

Δεν θα λείπει το αντρικό πρότυπο από το παιδί;

Όχι γιατί θα έχει επαφή στο περιβάλλον του με θείους, παππούδες και άλλους συγγενείς. Οπότε δεν χρειάζεται να είναι στο σπίτι κάποιος άντρας.

Ποια είναι η διαδικασία για να κάνεις παιδί με άτομο του ίδιου φύλου;

Στην Ελβετία απαγορεύεται, αλλά στην Γερμανία υπάρχουν δυνατότητες και ως ανύπαντρη αλλά και ως παντρεμένη  γυναίκα, να αγοράσεις σπέρμα από άντρα και να στο κάνουν εμφύτευση.

Ποια είναι τα σχέδιά σου και τα όνειρα σου για το μέλλον; 

Να ζήσω μια αρμονική ζωή με αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον μου για την απόφασή μου, αλλά και να ζήσω διαφορετικά από όλον τον υπόλοιπο mainstream κόσμο.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …