Τετάρτη , 17/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Διακοπές σε νησί του Αιγαίου για Πασίγνωστο Έλληνα Παρουσιαστή μαζί με τον νεαρό άνδρα σύντροφό του

Γνωστός Παρουσιαστής της ελληνικής Τηλεόρασης επέλεξε να περάσει μέρες χαλάρωσης με τον νεαρό άνδρα σύντροφό του σε κοσμοπολίτικο (όχι στην Μύκονο) νησί του Αιγαίου. Οι δύο τους κυκλοφορούσαν στα όμορφα σοκάκια του νησιού ως δύο καλοί φίλοι, όταν όμως έμεναν μόνοι, (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν) ερχόντουσαν πιο κοντά με τρυφερές στιγμές και χειρονομίες που μαρτύρησαν τον έρωτά τους!

Τρυφερά χάδια, αγκαλιές και βλέμματα όλο νόημα για τους δύο άνδρες, σε ερημικές παραλίες, ειδυλλιακά μέρη του νησιού και «εναλλακτικά» μπαρ, ήταν ορισμένες μόνο από τις στιγμές που στάθηκαν αφορμή ώστε να «προδώσουν» την σχέση μεταξύ τους.

Ο πετυχημένος παρουσιαστής δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους και σοβαρό προφίλ, κάτι που άφησε έκπληκτους όσους τον είδαν να χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνοντας ένα πιο ευαίσθητο και ερωτικό χαρακτήρα.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς ο σύντροφος του Παρουσιαστή δεν έχει καμία σχέση με τα ΜΜΕ και μάλιστα θέλει να αποφεύγει κάθε τι που έχει να κάνει με την έκθεση και την  προβολή  διατηρώντας αποστάσεις από την δουλειά του συντρόφου του, καταφέρνοντας έτσι οι δύο άνδρες να μην  έχουν δώσει, μέχρι πριν λίγο τουλάχιστον, κανένα απολύτως δικαίωμα σε τρίτους για την σχέση τους!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …