Παρασκευή , 19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟ LABEL NEWS: «Ο Σάκης είναι χαρισματικό παιδί, με ήθος και αρχές που έλαβε από την οικογένεια του, την Παραδοσιακή Ποντιακή Οικογένεια»

Συνέντευξη: Άκης Τσακίρης

Στέφανος Τανιμανίδης (Πατέρας Σάκη Τανιμανίδη). Ένας άκρως χαρισματικός πατέρας, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης των Ποντίων, φανατικός του Survivor, αλλά και ο πιο γλυκός άνθρωπος που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, μέσα από τις συνεντεύξεις του Label News. Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, μιλάει αποκλειστικά στο Label News για τον γιο του Σάκη, την τηλεοπτική του πορεία, αποκαλύπτει πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του διάσημου γιου του, αλλά και… για την ομολογουμένως ευτυχισμένη προσωπική ζωή του παρουσιαστή του φετινού Survivor.

Πώς νιώθετε που ο Σάκης, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους διασημότερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, παρουσιάζοντας την πιο πετυχημένη εκπομπή αυτής της σεζόν;

Ο Σάκης δεν ξεκίνησε να κάνει τώρα τηλεόραση. Είναι στον χώρο από 20 χρονών. Ήθελε να δουλέψει εκεί, είχε μία έφεση στον τομέα αυτό, γράφει και ωραία στην κάμερα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Εξάλλου, όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δουλεύεις και ο Σάκης δουλεύει από 17 χρονών. Έχει δουλέψει και σερβιτόρος, έχει κάνει και PR. Και όλα αυτά παράλληλα με τις σπουδές του. Και αυτό πρέπει να μάθουν και τα νέα παιδιά. Όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά και το πόσο σκληρά δουλεύει κανείς. Ειδικά στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε.

Ο Σάκης δεν ξεκίνησε να κάνει τώρα τηλεόραση. Είναι στον χώρο από 20 χρονών. Ήθελε να δουλέψει εκεί, είχε μία έφεση στον τομέα αυτό

Ποια ήταν η αντίδρασή σας όταν ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση;

Κάθε πατέρας πρέπει να στηρίζει το παιδί του στις επιλογές του. Είναι αυτό που ήθελε να κάνει και το έκανε και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί είναι πολύ καλός. Ό,τι θέλει να καταφέρει στη ζωή του είμαι δίπλα του, όπως πρέπει να είναι κάθε πατέρας δίπλα στα παιδιά του και να τα στηρίζει στις επιλογές του.

Ο Σάκης είναι ένα χαρισματικό παιδί, ένα παιδί με ήθος και αρχές που έλαβε από την οικογένειά του, την παραδοσιακή Ποντιακή οικογένεια που είμαστε και μεγάλωσε

Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση ισχύει και στην πραγματικότητα. Ο Σάκης της τηλεόρασης είναι ο Σάκης που γνωρίζετε και εσείς;

Δεν έχει να κάνει η δουλειά που κάνεις με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού. Ο Σάκης είναι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. Ένα χαρισματικό παιδί, ένα παιδί με ήθος και αρχές που έλαβε από την οικογένειά του, την παραδοσιακή Ποντιακή οικογένεια που είμαστε και μεγάλωσε, αλλά και από τους δασκάλους του τόσα χρόνια. Είναι ένα μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στα νέα παιδιά, πως το σημαντικότερο είναι να έχει ένας άνθρωπος ήθος και αρχές. Ωστόσο, φέτος είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Κάνει όσα πρέπει να κάνει ένας παρουσιαστής.

Το Wolrd Party είναι το παιδί του Σάκη. Είναι 100% δική του σύλληψη. Από το θέμα της εκπομπής, μέχρι και τη σκηνοθεσία

Θεωρείτε ότι στο World Party, ήταν περισσότερο ο εαυτός του;

Έτσι και αλλιώς το World Party και το Survivor είναι δύο διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση. Ο Σάκης παρουσιάζει το Survivor. Είναι απλά ο παρουσιαστής. Και στο World Party ήταν στην ουσία ο Σάκης και ότι κάνει στην ζωή του. Του αρέσουν τα ταξίδια και η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν τομή για την Ελληνική Τηλεόραση, μιας και δεν έδειχνε απλώς κάποια αξιοθέατα, αλλά ο έκαναν όλα όσα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ο κάθε ταξιδιώτης. Το Wolrd Party είναι το παιδί του Σάκη. Είναι 100% δική του σύλληψη. Από το θέμα της εκπομπής, μέχρι και τη σκηνοθεσία.

Ο Σάκης όταν σπούδαζε στην Αμερική, ήμασταν κάθε μέρα στο Skype και τον είχαμε μέσα στο σπίτι μας. Δεν καταλάβαμε τη διαφορά τώρα με το Survivor …

Πώς αισθάνεστε που φέτος τον έχετε αποχωριστεί αρκετά λόγω του ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο συνεχώς για τα γυρίσματα του Survivor;

Ίσως στη μητέρα του λείπει αρκετά περισσότερο, ως μάνα, αλλά ο Σάκης πάντα ταξίδευε. Πάντα ήταν εκτός, λόγω των σπουδών του, αλλά και επειδή ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο και αυτό του αρέσει περισσότερο. Όταν σπούδαζε στην Αμερική, ήμασταν κάθε μέρα στο Skype και τον είχαμε μέσα στο σπίτι μας. Δεν καταλάβαμε τη διαφορά. Ήταν σαν να ήταν εδώ. Και τώρα που είναι εκεί, πάλι επικοινωνεί και με εμένα και τη μητέρα του, αλλά και με τα αδέρφια του. Και πρόκειται για πολύ αγαπημένα αδέρφια που πάντα θα προσέξουν ο ένας τον άλλον.

Αν φέτος δεν ήταν ο Σάκης στην παρουσίαση του Survivor, θα το παρακολουθούσατε;

Κοίταξε, είμαι ένας αρκετά πολυάσχολος άνθρωπος, οπότε δεν είμαι εκείνος που θα βλέπει και όλη μέρα τηλεόραση. Φυσικά και θα το έβλεπα το Survivor, αν δεν ήταν ο Σάκης, μιας και θεωρώ πως είναι όλα όσα περιέχει η κοινωνία μας σήμερα, μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μεν μία διασκεδαστική, αλλά και μία εκπομπή που θα μας χαλαρώσει, αλλά προβάλλει και τον αγώνα για την επιβίωση, που όλοι τον ζούμε σε αυτή την εποχή και ειδικά τα νέα παιδιά, τον ανταγωνισμό, που σε κάθε δουλειά, ή στην καθημερινότητά μας, συναντάμε τον ανταγωνισμό, τον αθλητισμό, περνώντας έτσι ένα μήνυμα της καλής φυσικής κατάστασης που όλοι χρειαζόμαστε. Και πρώτα από όλα για την υγεία μας και όχι μόνο για την ομορφιά. Το Survivor, είναι ένα παιχνίδι που δίνει την έννοια της νίκης και της ήττας σε κάθε επεισόδιο, την ίντριγκα που στην καθημερινή μας ζωή σίγουρα όλοι θα την συναντήσουμε μία ή δύο φορές, αλλά και τη ευγενή άμιλλα, που ίσως είναι και το πιο σημαντικό.

Είναι σίγουρο πως έχετε μεγαλώσει ένα άξιο παιδί, που σας έχει κάνει απόλυτα περήφανο. Τί θα λέγατε όμως να πάμε και σε λίγο πιο προσωπικά θέματα; Ας πούμε και για την σύντροφό του.

Χαχα! Την Χριστίνα έτσι; Τί να σου πω, από την στιγμή που την επέλεξε και τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο, εγώ δεν έχω κανένα λόγο να πω τη γνώμη μου. Το θέμα όμως είναι να την κάνει και εκείνη ευτυχισμένη. Να την σέβεται, να την αγαπάει και να την προσέχει. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό είναι και που έχει μάθει ο Σάκης.

Η Χριστίνα κάνει ευτυχισμένο τον Σάκη και συζούν

Κάτι όμως έχουμε ακούσει και για πρόταση γάμου. Είστε έτοιμος να δείτε τον Σάκη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του;

Κοίταξε να δεις. Εγώ δεν έχω ακούσει για καμία πρόταση. Ξέρω ότι σε ένα party της έδωσε ένα δαχτυλίδι. Όπως κάναμε και εμείς στις δικές μας αγαπημένες παλιότερα. Ίσως τώρα να μην είναι τα πράγματα όπως παλιά, αλλά ο Σάκης, αποφάσισε να δώσει ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του. Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι κάνει ευτυχισμένο ο ένας τον άλλον και ότι συζούν. Αυτό μόνο και αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Να είναι ευτυχισμένος, να κάνει αυτό που ονειρεύεται και τον κάνει χαρούμενο.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …

Αφήστε μια απάντηση