Πέμπτη , 25/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Βόμβα” Σαββίδη! Έκανε οικονομική πρόταση “μαμούθ” στον Γιώργο Αυτιά για να πάει στο Open

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μπει για τα καλά στον χώρο των media και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα δεν διστάζει να βάλει το χέρι “βαθιά στην τσέπη”, για τον νέο τηλεοπτικό σταθμό Open.

Παραγωγές του Open ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ με τον επιχειρηματία να θέλει να κάνει τον τηλεοπτικό σταθμό νούμερο ένα στην χώρα μας. Μέχρι σήμερα οι λάθος κινήσεις των υπεύθυνων προγράμματος στην επιλογή των παρουσιαστών και των εκπομπών δίνουν στο Open  χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με τον Ιβάν όμως να είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες αλλαγές στην “κορυφή της πυραμίδας” του Open.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του label news.gr, ο Σαββίδης έχει κάνει οικονομική πρόταση “μαμούθ” στον Γιώργο Αυτιά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να κερδίζει την πρωτιά κάθε Σαββατοκύριακο με νούμερα που φτάνουν μέχρι και 30% τηλεθέαση.

Ο επιχειρηματίας έχει έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Αυτιά και του έχει κάνει πρόταση για να πάει στο Open, με το οικονομικό ποσό που του προσφέρει να “ζαλίζει”, καθώς πρόκειται για πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ο παρουσιαστής σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα όπως ακούγεται, ο λόγος που είπε όχι στην υποψηφιότητά του με την Ν.Δ, ήταν η πρόταση του Open.

Όσον αφορά την Φαίη Μαυραγάνη που κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο Οpen, δεν τίθεται θέμα “κοψίματος” της, καθώς τα νούμερα της αποτελούν “όαση” για το Open. Για αυτόν τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης εντάσσοντας και τον Γιώργο Αυτιά στο δυναμικό του Open, θα κάνει τον τηλεοπτικό σταθμό νούμερο ένα στη πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και ο Σκαϊ όμως δεν θα μείνει ανοχύρωτος. Μέσα στον Μάρτιο επιστρατεύει τον Δημήτρη Καμπουριάκη για να ξεκινήσει εκπομπή μαζί με τον Τάκη Χατζή. Η ενημερωτική εκπομπή του Σκαϊ θα ξεκινάει στις 10 κάθε Σαββατοκύριακο και την νέα σεζόν σύμφωνα με τα σενάρια και εφόσον πάει καλά θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …