Παρασκευή , 19/04/2024

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) Η νέα ζωή της Shaya στην Δανία με την Οικογένειά της – Γιατί άφησε την χώρα μας και πώς είναι η νέα της ζωή μακρυά από την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Ένας μήνας και κάτι πέρασε που η εκρηκτική Shaya άφησε πίσω της την χώρα μας για την γενέτειρα της Δανία, για επαγγελματικούς λόγους, αφού πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα απ΄τα πιο φαντασμαγορικά και σοβαρότερα μιούζικαλ, το The Book Of Mormon.  
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News βρίσκεται σε πρόβες, συνεντεύξεις, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εκεί, μαζί με τον Jason τον γιό της, την πεθερά της, τον πατέρα της, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της. Μάλιστα πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το remix, απ΄το τραγούδι ”Im Taking Over” που έχει κατακλύσει  τα ραδιόφωνα της Δανίας.
Παρακάτω θα δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες, απ΄τις πρόβες με τον διεθνούς φήμης σκηνογράφο Kasper Holten και τον διάσημο Alistair David  τον χορογράφο του μιούζικαλ.
Όπως θα δείτε είναι άκρως ανανεωμένη και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έρχονται και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα που θα απογειώσουν την καριέρα της, τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …