Παρασκευή , 19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια Πασίγνωστη Παρουσιάστρια «έκπληξη» ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι – Από τα τηλεοπτικά πλατό, πρωταγωνίστρια σε διάσημο Μιούζικαλ

Όπως φαίνεται, τα μιούζικαλ, έχουν βρει την δική τους θέση στον θεατρικό πλανήτη της χώρας μας και όλο και νέες προσπάθειες παίρνουν σάρκα και οστά στο θεατρικό σανίδι. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της παράστασης “Γοργόνες και Μάγκες”, ο Γιώργος Βάλαρης, ετοιμάζεται να μεταφέρει στην σκηνή μία ακόμη κινηματογραφική μας κληρονομιά.

Ο λόγος για το έργο του Γιάννη Δαλιανίδη με τίτλο “Μαριχουάνα Στοπ” που έγινε ταινία με όχι και πολύ μεγάλη επιτυχία, παρά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζωής Λάσκαρη, το 1971. Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εδώ και όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία, μία πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει στην σκηνή για κάποιον από τους ρόλους.

Η Ναταλία Γερμανού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από τον ίδιο τον Γιώργο Βάλαρη, για να συμμετέχει στην νέα αυτή θεατρική προσπάθεια την επόμενη σεζόν. Ο ρόλος που της προτάθηκε δεν είναι ακόμη γνωστός, αλλά σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέα δεδομένα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως πρόταση δέχθηκε και ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, με σκοπό να ξανατραγουδήσει όπως και στην κινηματογραφική εκδοχή του έργου.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …