Πέμπτη , 28/03/2024

Σεξ στο αυτοκίνητο: Ο τρόπος που θα λύσει το «χειρόφρενο» στην σχέση σας …

Σεξ στο αυτοκίνητο. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για την ερωτική πράξη που μπορεί να πάει μία σχέση πολλές ταχύτητες μπροστά. Για την ακρίβεια πέντε. Εάν λοιπόν δεν σου έχει τύχει μέχρι τώρα, σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σου, θα σου προκύψει σεξ στο αυτοκίνητο. Θέλεις η έλλειψη χώρου, θέλεις η… φλόγα της στιγμής, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνεις συνοδηγός στην αναζήτηση της ηδονής! Και σίγουρα το χειρόφρενο θα λυθεί από μόνο του.

Πρόκειται για κάτι που μπορεί απλώς να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που πήγε πολύ καλά,ή μιας εξόδου που πήγε ακόμα καλύτερα. Ο λόγος που θα συμβεί; Ίσως, το “θέλω σεξ εδώ και τώρα”, ίσως το συχνό φαινόμενο “δεν πάω σε ξενοδοχεία γιατί έχει κάμερες”, ή και το “ζω επικίνδυνα”. Το γιατί δεν έχει όμως τόσο ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που μετράει είναι η φαντασία και όσα πρόκειται να συμβούν.

Και όταν μιλάμε για φαντασία, μιλάμε φυσικά και για το σημείο του αυτοκινήτου. Κι όμως, όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις, μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα στο κουτί με τις τέσσερις ρόδες. Για παράδειγμα, αν το “living room” του αυτοκινήτου είναι μεγάλο και άνετο, το να ξαπλώσετε στο πίσω κάθισμα θα είναι η ιδανική και άνετη επιλογή και για τους δυο σας.

Αγαπημένε μου οδηγέ. Το ότι είσαι στην θέση του οδηγού, είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Πήγαινε το κάθισμά σου όσο πιο πίσω γίνεται, κατέβασε την πλάτη και προκάλεσέ τη. Σκέψου έξυπνα και αν πατηθεί κατά λάθος η κόρνα, μην φοβάσαι! Μπορείς να πάρεις τον ρυθμό καλύτερα!

Βασικός κανόνας του σεξ στο αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει να γίνει, εκτός των άλλων, σχετικά γρήγορα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα. Ποτέ μα πότε μην ξεχνάς τα προφυλακτικά. ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη περιμένουν στη γωνία…

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …