Πέμπτη , 25/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Αυτά είναι τα «ΔΙΑΣΗΜΑ» Φαβορί που συζητιούνται στον ΣΚΑΪ για να συμμετέχουν στο SURVIVOR 2

Μπορεί το διάσημο Survivor να τελείωσε το βράδυ της Τετάρτης με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, αλλά ήδη το κανάλι του Φαλήρου έχει αρχίσει και προσεγγίζει γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz για να ολοκληρώσει την δεύτερη ομάδα των Διασήμων.

Πολλά πρόσωπα έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι, αλλά κανείς τους δεν έχει υπογράψει ακόμη. Κάποιοι δέχτηκαν, κάποιοι όχι και κάποιοι ακόμη το σκέφτονται. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα δημοσιογραφικά γραφεία, η παραγωγή φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένη από την σύσταση της φετινής ομάδας των διασήμων και θέλει να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο και για του χρόνου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως την πόρτα του ΣΚΑΙ έχουν περάσει ήδη για να συζητήσουν την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στον ΣΚΑΙ, οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά και η Κόνυ Μεταξά. Χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιώσει τίποτα ο σταθμός, πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση και στον Γιώργο Μανίκα για να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά ο ίδιος δήλωσε από την αρχή αρνητικός, μιας και δεν θέλει να φύγει μακριά από την οικογένειά του.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε στην άκρη και το διαδίκτυο, μιας και πολλοί φαίνεται να θέλουν να δουν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετά την απομάκρυνσή του από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, να πηγαίνει στον Άγιο Δομήνικο, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα ακόμη troll από τα εκατοντάδες των social media.

Τέλος, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, κάνουν λόγο και για την συμμετοχή του Νίκου Αναδιώτη στο Survivor 2, μιας και η παραγωγή φαίνεται να θέλει έναν αντικαταστάτη του Γιώργου Βασάλου του χρόνου, αυτή τη φορά όμως στην πλευρά των Διασήμων.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …