Πέμπτη , 25/04/2024

Ο 3χρονος Κωνσταντίνος πάσχει από λευχαιμία Β’ βαθμού και ο άνεργος πατέρας του κάνει έκκληση μέσα από το LABEL NEWS: «Μας λείπει ακόμη ένα χρηματικό ποσό γύρω στις 3.000 χιλιάδες ευρώ για να σωθεί ο μοναχογιός μου»

Ο μόλις τριών χρονών Κωνσταντίνος, μοναχογιός του κ. Γιώργου Μαλλή με την γυναίκα του, κ. Ιουλία, διαγνώστηκε πριν από έναν χρόνο με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β’ βαθμού. Έκτοτε το παιδί δίνει μάχη με τον καρκίνο και οι γονείς του, πάντα στο πλάι του, κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να συγκεντρώσουν την απαραίτητη βοήθεια για να μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά ο μικρός Κωνσταντίνος.

Ο κ.Μαλλής μας μίλά στο Label News για την ιατρική περιπέτεια του γιού του και κάνει έκκληση για βοήθεια.

‘‘Ήταν πριν από έναν χρόνο που διαγνώστηκε η ασθένεια. Το καταλάβαμε από το πόδι του, όταν άρχισε να κουτσαίνει και σταμάτησε αμέσως μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο να περπατάει. Πήγαμε στην Αθήνα στο νοσοκομείο, έγιναν οι εξετάσεις και μετά ξεκίνησε το παιδί την θεραπεία.

Το πώς το διαχειριστήκαμε αυτό ψυχολογικά δεν μπορώ να σας το περιγράψω, θα σας πω μόνο ότι δεν το έχουμε χωνέψει ακόμη με τη γυναίκα μου κι έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι.

Η γυναίκα μου έχει επιστρέψει στη δουλειά της, εργάζεται, ενώ εγώ είμαι άνεργος. Το μόνο βοηθητικό επίδομα είναι αυτό που παίρνει το παιδί 310 ευρώ το μήνα, λόγω της πάθησης, από το ΙΚΑ. Εγώ έπαιρνα το επίδομα από το ΚΕΑ το οποίο ήταν 250 ευρώ και μου το κατέβασαν στα 10 ευρώ μόλις ξεκίνησε και πάλι η γυναίκα μου να δουλεύει, διότι με τα 440 ευρώ που παίρνει θεωρείται ‘υψηλόμισθη’ και οπότε μου αναλογούν 10 ευρώ με βάση αυτό το εισόδημα, ανεξαιρέτως αν έχουμε παιδί με καρκίνο, δεν είναι αυτό κάτι που τους νοιάζει.

Ευτυχώς ο κόσμος έχει βοηθήσει σημαντικά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μας λείπει ακόμη ένα χρηματικό ποσό γύρω στις 2.500 με 3.000 χιλιάδες ευρώ, που ελπίζω ότι θα συγκεντρωθεί. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε τι θα μας απαντήσουν οι γιατροί με βάση τις εξετάσεις που στέλνουμε. Υπάρχει περίπτωση το επόμενο βήμα που θα πρέπει να γίνει για την περίθαλψη του Κωνσταντίνου να είναι να πάμε σε νοσοκομείο στο Λονδίνο για να συνεχιστεί η αγωγή. Ωστόσο μπορεί, σύμφωνα με την ιατρική πορεία του παιδιού, να μην χρειαστεί να πάμε στο εξωτερικό και απλά να μας στείλουν την αγωγή ή να πάμε για ένα μικρό διάστημα να του κάνουν εξετάσεις και εκεί. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Το έχω ξαναπεί ότι όποια χρήματα από την προσφορά του κόσμου μείνουν θα επιστραφούν. Δεν έχω πρόσβαση στο να σηκώνω τα χρήματα. Τα μόνα λεφτά που αποδεσμεύονται είναι κάθε εβδομάδα γύρω στα 150 ευρώ για εξετάσεις.

Το μήνυμα που ζητάω να περάσω είναι όποιος μπορεί να μας βοηθήσει χρηματικά, ούτως ώστε αν χρειαστεί να φύγουμε να έχουμε συγκεντρώσει το ποσό, να μην πρέπει να περιμένουμε, γιατί θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο για το παιδί. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.

Πρόκειται για ασθένεια που θεραπεύεται, αυτή τη στιγμή τα καρκινικά κύτταρα έχουν εξαφανιστεί αλλά η αγωγή είναι τέτοια ώστε αν ο οργανισμός έχει προδιάθεση να εμφανίσει κάτι να το αποτρέψει. Το αμέσως χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι μετάσταση στα γεννητικά όργανα, πράγμα που φυσικά απευχόμαστε. Το μόνο που παρακαλάω είναι να σταματήσει εδώ. Να μην μας βρει κάτι άλλο.

Ελπίζουμε στο καλύτερο, αφού μιλάμε για ένα παιδί το οποίο ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ο οργανισμός του είναι ήδη κουρασμένος και δεν μπορεί να ηρεμίσει όσο του δημιουργούνται νεύρα από αυτό που περνάει.’’

 Κάθε χρηματική βοήθεια για τον μικρό Κωνσταντίνο είναι πολύτιμη.

Παρακάτω ο λογαριασμός Τραπέζης του κ. Μαλλή για καταθέσεις:

GR3201725290005529065219912 TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ
και το τηλέφωνό του κ. Μαλλή : 6945871709

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …