Πέμπτη , 28/03/2024

Ανακάλυψε τα πιο “kinky” καλοκαιρινά μέρη, για να κάνεις το πιο «καυτό» σεξ, όπου και αν βρίσκεσαι…

Το καλοκαίρι έχει πολλές επιλογές για να κάνες σεξ σε διάφορα δροσερά σημεία αλλά και μέρη που θα σου προσφέρουν τις πιο τέλειες εμπειρίες σου. Παρακάτω θα δεις μερικά από αυτά για να διαλέξεις το καλύτερο σημείο για εσένα.

Το σεξ στην παραλία είναι το πρώτο στη λίστα του καλοκαιριού και όχι άδικα. Ο καιρός είναι ζεστός, τα καλοκαιρινά βράδια μαγευτικά και η μυρωδιά της θάλασσας είναι αφροδισιακή. Λίγο τα ξέφρενα πάρτι στο μπαράκι του νησιού, λίγο τα ποτά που θα πάρουν φωτιά, λίγο η ερωτική διάθεση που βρίσκεται στα ύψη, σε κάνουν να θέλεις να το δοκιμάσεις.

Γι’ αυτό φρόντισε να ανακύψεις ένα σημείο που δεν έχει καθόλου κόσμο ώστε να μην σου χαλάσουν τη βραδιά. Αν δεν ντρέπεσαι την ώρα που κάνεις σεξ οι γύρο σου να σε ακούνε και λίγο τότε σίγουρα μπορείς να περάσεις μια τελειά βραδιά μέσα σε μια σκηνή.

Είσαι στη φύση είναι βράδυ, τα φωτά κλειστά και το μόνο που έχεις είναι το έδαφος που σε περιμένει  για νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Αγόρασες καινούργιο μπικίνι και θέλεις να το δείξεις στον αγαπημένο σου; Μα σου έχω το κατάλληλο και πιο γεμάτο αδρεναλίνη μέρος, σίγουρα  όχι το δωμάτιό σας αλλά τα αποδυτήρια της παραλίας.

Όταν οι λουόμενοι θα έχουν φύγει, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του δείξεις το μαγιό σου και άμα το εγκρίνει να στο βγάλει αμέσως. Είναι ένα μέρος που προσφέρεται γρήγορο και αξέχαστο σεξ.

Το σεξ στην ταράτσα το καλοκαίρι και με θέα τα αστέρια ακούγεται μαγικό, όμως έχει και αυτό τις δυσκολίες του μη νομίζεις. Φρόντισε να βρίσκεστε σε διαμέρισμα αρκετά ψηλό ώστε να μην σας παίρνουν μάτι οι γείτονες σας.

Για να κάνεις σεξ σε σκάφος δεν χρειάζεται να είναι κάποιο υπερπολυτελές γιοτ μπορεί να γίνει ακόμα και σε μια μικρή βάρκα η ένα ευρύχωρο φουσκωτό. Βάλε τα καλοκαιρινά σου ρούχα και ζήτησε  του μια βόλτα μέσα στην θάλασσα.  Σταματήστε κάπου που θα σας εμπνέει με ησυχία και ξεκίνησε τα παιχνίδια.

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν γκαζόν. Αν  ένα από αυτά είναι και το δικό σου καιρός να το δοκιμάσεις και ξαπλωμένη. Είναι  σίγουρα ένα καλοκαιρινό σημείο για ατέλειωτο σεξ.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …