Τετάρτη , 24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Γιατί εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αμερική η Νανά Παλαιτσάκη – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Στην Αμερική και το Λος Άντζελες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η Νανά Παλαιτσάκη δεν βρίσκεται εκεί για διακοπές, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Όπως μαθαίνει το LabelNews, η δημοσιογράφος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Αμερικανική εταιρεία Creamy White Inc και έχει ήδη πιάσει δουλειά, αφού η επιδείνωση του προβλήματος υγείας της έχει πια αντιμετωπιστεί και πλέον είναι πιο ορεξάτη από ποτέ για δουλειά!

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που μέσω social media με φωτογραφίες και βίντεο μας δείχνει τη ζωή εκεί, αυτή τη φορά κάνει μια «βουτιά» στον κόσμο των ταινιών με ένα ντοκιμαντέρ που έχει αναλάβει για την οικονομική κρίση στη χώρα μας, έχοντας ως κύριο στόχο να εξηγήσει και να εκπαιδεύσει τον υπόλοιπο κόσμο τον αντίκτυπο που είχε η Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο και δη στη Δύση.

Παράλληλα, βέβαια, συνεχίζει το διαδικτυακό της παιδί το nanaschannel.com, ένα ιντερνετικό πολυπεριοδικό.

Εμείς να της ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στη νέα της αρχή κι αν και έχουμε στην Ελλάδα της κρίσης ανάγκη από ανθρώπους με το δικό της επίπεδο κι εκτόπισμα, σίγουρα γι’ αυτήν θα είναι καλύτερα εκεί.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …