Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS Πολιτικός καταγγέλλει Γιάννη Σπαλιάρα και ΣΚΑΪ για τις ρατσιστικές δηλώσεις του πρώην παίχτη του Survivor για τους λαθρομετανάστες: «Θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα οι δικαστικές αρχές και το ΕΣΡ!»

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Σάλος προκλήθηκε από τις άνευ προηγουμένου, ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα στην Ελεονώρα Μέλετη σύμφωνα με τον οποίον οι «λαθρομετανάστες» είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους παίχτες του Survivor. Ο πρώην παίχτης του Survivor δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες ήταν πιο τυχεροί από εμάς που ήμασταν στο Survivor».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πανόραμα» στον ΣΚΑΪ,  Ελεονώρα Μελέτη, δέχτηκε τις δηλώσεις χωρίς να αντιδράσει χαμογελώντας μάλιστα με τα όσα έλεγε το μοντέλο.

Όπως είναι λογικό οι αντιδράσεις που ξέσπασαν ήταν πολλές κατηγορώντας τον Σπαλιάρα και τον ΣΚΑΪ για ρατσισμό. Αξίζει να σημειωθεί πώς μέχρι τώρα δεν έχει ανακαλέσει κανένας από τους εμπλεκόμενους για τα άθλια ρατσιστικά σχόλια.

Η κυρία Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου και Επικεφαλής της παράταξης Πελοπόννησος Οικολογική, καταγγέλλει τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον ΣΚΑΪ για τις ρατσιστικές του δηλώσεις στο LABEL NEWS:

«Για άλλη μία φορά οι ρατσιστικές δηλώσεις  ανθρώπων με αναγνωσιμότητα στο ευρύ κοινό, αλλά και η ανοχή της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού πραγματικά μας δημιουργούν τουλάχιστον θυμό. Δεν έχουμε την απαίτηση να γνωρίζει ο κος Σπαλιάρας ότι οι μετανάστες είναι άνθρωποι που βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο χωρίς δική τους επιλογή και προφανώς χωρίς να αμείβονται για αυτό από κάποια παραγωγή, θεωρούμε όμως ότι οι ρατσιστικές δηλώσεις ανθρώπων που εμφανίζονται στα ΜΜΕ θα πρέπει να καταδικάζονται άμεσα τόσο από τους παρουσιαστές όσο και από το τηλεοπτικό μέσο που τις μεταδίδει.

Γνώμη μας είναι ότι τόσο οι δικαστικές αρχές αυτής της χώρας όσο και το ΕΣΡ θα πρέπει να επιβληθούν άμεσα του θέματος.

Τέτοια πρότυπα ιδεολογίας θα πρέπει να ντρέπονται όχι μόνο αυτοί που τα εκφράζουν αλλά πολύ περισσότερο  αυτοί που τα αναπαράγουν.»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …