Παρασκευή , 19/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφουν μαζί και πάλι στον ΑΝΤ1 με μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων – Όλη η αλήθεια εδώ…

Ριζικές αλλαγές φαίνεται ότι ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει απο την νέα τηλεοπτική σεζόν, μιας και εκτός από τα νέα shows που πρόκειται να προσθέσει στην βραδινή του ζώνη, φαίνεται πως στον Ant1 ενδιαφέρονται να “ξυπνήσουν” από την μεσημεριανή σιέστα που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου, που έλειψε από τις τηλεοπτικές μας συχνότητες την περσινή σεζόν, σχεδιάζει να επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό και αυτή την φορά μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, κάνουν λόγο για μία μεσημεριανή εκπομπή που θα βγαίνει στον αέρα αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και θα διαρκεί για περίπου δυόμιση ώρες.

Το concept που θα ακολουθήσουν οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που έχουν αγαπήσει και οι ίδιοι και οι τηλεθεατές, με μικρές αλλαγές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το δίδυμο ζήτησε να έχει περισσότερο χρόνο για τις συνεντεύξεις της εβδομάδας, μιας και όπως φάνηκε δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένο με τον χρόνο που είχαν για να αξιοποιήσουν στο star τα τελευταία χρόνια.

Το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με το μεγάλο κανάλι του Αμαρουσίου και όπως φαίνεται, από τη νέα σεζόν θα το βλέπουμε από νέα συχνότητα και σε καινούρια ώρα…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …