Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Mάριος Αθανασίου – Μαρία Σολωμού σε κοινή τους έξοδο για ψώνια ως ζευγάρι – Το Ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει τον Χωρισμό της Ηθοποιού με τον Μουζουράκη – Επανένωση για το πρώην Αντρόγυνο; – Πού τους Εντοπίσαμε

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Οι φήμες περί χωρισμού μεταξύ της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη φαίνεται να επιβεβαιώνονται με το ρεπορτάζ που φέρνει στο φως το Label News.

Tο ζευγάρι φαίνεται πως έχει χωρίσει όπως διαβάσαμε, με τις φήμες να έχουν ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δυο τους πέρασαν χωριστά το καλοκαίρι, καθώς ο ερμηνευτής βρισκόταν σε περιοδεία και πιθανά να αποτέλεσε έναν από τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη μεταξύ τους.

Λένε ότι εκεί που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το δικό μας Ρεπορτάζ, το Σάββατο μεσημέρι 16/9 η Μαρία Σολωμού ήταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της Μάριο Αθανασίου, τον γιο τους Αλέξανδρο αλλά και την μικρή κορούλα που απέκτησε ο Μάριος με την Μάρθα Αλεξοπούλου, για βόλτα και ψώνια στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall. Μάλιστα έδειξαν ιδιαίτερα προτίμηση σε αθλητικά είδη γνωστής μάρκας, για αυτούς και τα παιδιά τους.

Το πρώην αντρόγυνο ήταν ιδιαίτερα χαλαρό χωρίς να ενοχλείται από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων πελατών .

Στο παρελθόν είχε ακουστεί πολλές φορές ως φήμη, η επανένωσή τους, αυτήν την φορά όμως, μετά και τον φημολογούμενο χωρισμό της Σολωμού με τον Μουζουράκη, φαίνεται πώς ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού, απολαμβάνουν να περνούν στιγμές μαζί προδιαγράφοντας μια δυνατή επανένωση!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …