Πέμπτη , 25/04/2024

Αυτά είναι τα «Must» street food της Aθήνας που πρέπει έστω μια φορά να δοκιμάσεις!

Για όλες εκείνες τις στιγμές που το στομάχι μας χόρευε σε τρελούς ρυθμούς αλλά και εκείνες που ήταν απλά μια λιγούρα, η Αθήνα ήταν εκεί γεμάτη αγαπημένα street food να μας ηρεμήσει. Άν και εσύ μένεις στην Αθήνα και είσαι food lover ακολουθούν λαχταριστές λύσεις για να καλμάρεις την πείνα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Καυτή πατάτα– Κολοκοτρώνη 37, Αθήνα

Και είναι πιο καυτή απ’ όσο φαντάζεσαι! Οι πατάτες ελληνικές, διαλεχτές που ξεπερνούν η κάθε μία τα 500 γραμμάρια, που σημαίνει ότι μαζί με τη γέμιση φτάνουμε περίπου τα 800 γρ. φαγητού σε πολύ λογική τιμή (δεν ξεπερνούν τα 5€).

Street WokΑιόλου 21, Αθήνα

Παραγγέλνεις τη βάση του υλικού που είναι διάφορα νουντλς, διαλέγεις τα υπόλοιπα υλικά π. χ. κοτόπουλο, χοιρινό, γαρίδες, μανιτάρια και άλλα και τέλος επιλέγεις την σάλτσα. Νόστιμο, φρέσκο, απλό, γρήγορο και οικονομικό!

Mirch– Ερμού 109, Αθήνα

Ποιος είπε ότι το σουβλάκι είναι μόνο ελληνική υπόθεση; Μπορεί ο μοναδικός κοινός παρονομαστής να είναι το κρεμμύδι, αλλά η παραδοσιακή ελληνική πίτα έχει γίνει εξίσου παραδοσιακή ινδική και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Falafellas– Αιόλου 51, Αθήνα

Δεν θα μπερδευτείτε,  ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, γιατί  εκεί η ουρά είναι πάντα τεράστια. Οι ιδιοκτήτες του,  ο Γιώργος  και ο Άρης,  θα σας σερβίρουν γευστικότατες λιβανέζικες λιχουδιές,  ή και αραβικές πίτες με κεφτεδάκια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσετε

The pasta shop-Καλαμιώτου 9, Αθήνα

Φρέσκα ζυμαρικά, ποικιλία στις σάλτσες και βάση στη λεπτομέρεια. Τα ζυμαρικά βράζονται μπροστά σας τη στιγμή της παραγγελίας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι τόσο λαχταριστά όσο ο ιδιοκτήτης του, ο κύριος Λάμπρος Πύργας, υπόσχεται να είναι.

YokoΠατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι

Γιατί σε κάθε παρέα υπάρχει τουλάχιστον ένας sushi lover. Νόστιμο, ελαφρύ και αρκετά φθηνότερο απ’ όσο νομίζεις. Το ψάρι είναι γευστικότατο, το ρύζι ιδανικά βρασμένο, οι γεύσεις απλές αλλά σωστά δεμένες μεταξύ τους. Κι εσύ; Ακόμη το σκέφτεσαι;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …