Παρασκευή , 19/04/2024

Το δράμα της Νόρας Βαλσάμη – Μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας χάνει τα σπίτια της «Στο σφυρί» – Τα συνολικά χρέη φτάνουν τις 400.000 ευρώ!

Στο σφυρί βγαίνουν τα ακίνητα στη Ραφήνα της γνωστής ηθοποιού Νόρας Βαλσάμη και του πετυχημένου σκηνοθέτη συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου οι οποίοι ζουν πλέον μόνιμα στην Σύρο.

Τα  πρώτα σύννεφα στην οικογενειακή ευτυχία του ζεύγους εμφανίστηκαν όταν το χαμογελαστό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου παρουσίασε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας.

Όπως είχε πει σε συνέντευξη της το 2016, «Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή την λύτρωση.»  Δίπλα της στέκονται όπως πάντα ο διάσημος σύζυγός της και ο γιος τους, Κωνσταντίνος Ερρίκος.

Οι οικονομικές δυσκολίες που ξεκίνησαν κάποια χρόνια πριν, φαίνεται ότι δεν ξεπεράστηκαν. Τα δάνεια που πήρε το ζευγάρι από τράπεζες με υποθήκη τα ακίνητα τους στην Ραφήνα, σταμάτησαν να εξυπηρετούνται όπως φαίνεται και στο σχετικό ενημερωτικό που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των πλειστηριασμών.

Σε λίγες μέρες τα ακίνητα τους βγαίνουν σε πλειστηριασμό για 60.000 ευρώ, λόγω χρεών προς τις τράπεζες. Τα ακίνητα βρίσκονται στην Ραφήνα και αφορούν δύο διαμερίσματα και δύο αποθήκες σε μια πολυώροφη πολυκατοικία.

Τα συνολικά οικονομικά χρέη που έχουν,  ανέρχονται σύμφωνα με την Real News τις 400.000 ευρώ!

Ο Πλειστηριασμός έχει προσδιοριστεί για τις 11 Απριλίου στο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου.

Έτσι σε λίγες ημέρες, αν δεν βρούνε λύση, θα δουν περιουσιακά τους στοιχεία να βγαίνουν στο σφυρί για μερικές χιλιάδες ευρώ φέρνοντας το αγαπημένο ζευγάρι σε οικονομική απόγνωση.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …