Παρασκευή , 26/04/2024

Αυτά είναι τα top afterάδικα της Αθήνας – Τα κορυφαία μαγαζιά της πρωτεύουσας που απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου για διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπουκλάκος

Πολλοί είναι αυτοί που βγαίνουν, πίνουνε και μετά.. είτε επειδή έχουν καλή παρέα, είτε επειδή το mood είναι ανεβασμένο, ψάχνουνε να βρούνε μαγαζιά για να συνεχίσουν «after».  Σας προτείνουμε τα top «afterάδικα» στην Αθήνα!

Είναι τα μέρη που είναι φιλόξενα και θα συναντήσετε τα τελευταία βαμπίρ που τα τιμούν πριν πάνε για ύπνο.

Voodoo

Ιερά Οδός 7-11,Γκάζι, 210 345 7334

Το Voodoo είναι από τα μαγαζιά που γίνεται χαμός… Θα μπεις και θα χαθείς στον κόσμο… Παίζει κυρίως ελληνικά. Αλλά είναι από τα μαγαζιά που δεν έχουν τη μύτη ψηλά και δεν «ρίχνουν πόρτες», είναι ωραία ιδέα για να ξεκινήσετε το βράδυ σας, η να το κλείσετε αφού μένει μέχρι τις 9 το πρωί ανοικτό.

Β΄ Ψυχιατρική 

Περσεφόνης 39,Γκάζι, 211 8001408

Είναι το μαγαζί που θα πιείς και θα ψυχολογηθείς! Εξού και το όνομα… Καλό είναι να μην διαγνωστείς έγκλειστος! Το μαγαζί είναι αρκετά φιλόξενο και στην έναρξη του νύχτας γεμίζει από κόσμο. Αλλά είναι ωραίο και για «after» αφού η διασκέδαση τραβάει μέχρι πρωίας.

Πλυντήριο

Δεκελέων 36,Γκάζι, 6980268403

Το πλυντήριο έχει αναλάβει να καθαρίσει τα βαριά ποτήρια από τα υπόλοιπα! Στο μαγαζί επικρατεί χαμός και ειδικά αν πας στην αρχή της νύχτας καλό είναι να έχεις κάνει κράτηση… Οι μουσικές του εναλλάσσονται ανάλογα με τον εκάστοτε dj.Το κλίμα είναι πολύ καλό και οι τιμές των ποτών είναι χαμηλές χωρίς να είναι «μπόμπες». Άλλωστε τόσα χρόνια το πλυντήριο, πλένει και ξανά πλένει τα άπλυτα μας για να μην βγούνε στη φόρα.

Μπρίκι της Μαβίλη

Δορυλαίου 6, Πλατεία Μαβίλη, 210 6452380

Τι να πει κανείς για το μπρίκι… Δοκιμασμένο χρόνια τώρα το μπρίκι είναι το μαγαζί που πρέπει να πας πριν πας σπίτι. Είναι για γερά ποτήρια, η μουσική του είναι κυρίως τζαζ και το ποτό κοστίζει 7€ και τα cocktails 8,5€. Και εάν πέσει πείνα, υπάρχει και η καντίνα στην πλατεία για να τις καλύψει.

D-side

Λεωφ. Δεκελείας 41, Νέα Χαλκηδόνα, 697473 6226

Αυτό είναι το άντρο του ξενυχτιού… Το μαγαζί κλείνει στις 2 το μεσημέρι! Τραβάει τα τελευταία «βαμπίρ» που κυκλοφορούν ακόμα τη μέρα, καθώς και αυτούς που επιδιώκουν την γνωριμία της τελευταίας στιγμής πριν πάνε για ύπνο. Το club είναι συμπαθητικό στο εσωτερικό του, οι τιμές των ποτών είναι κανονικές και έχει καθαρά ποτά.

 

 

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …