Παρασκευή , 26/04/2024

Αυτός είναι ο λόγος που οι 40αρες έχουν μεγαλύτερη πέραση και ζήτηση από τις 20αρες – «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει»

Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Δεν είναι άλλωστε και τυχαίο το ότι τα τελευταία χρόνια οι «κούγκαρ» φυτρώνουν σαν τα ραπανάκια. Και όταν λέμε «κούγκαρ», για εσένα που δεν ξέρεις φίλε αναγνώστη, μιλάμε για μία ώριμη και φυσικά sexy γυναίκα η οποία έχει σχέση ή κάνει πάντα σχέσεις με μικρότερους άντρες.

Το ερώτημα που όλους όμως βασανίζει και έρχεται το Label News να σας απαντήσει σήμερα, είναι το εξής: “Τί είναι αυτό που κάνει τους άντρες να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες”;

Είναι πραγματικά θέμα αριθμών φίλοι μου. Γιατί όπως και να το σκεφτείς και όποια γωνία και αν το δεις, μεγαλύτεροι γυναίκα σημαίνει ένα πράγμα. Περισσότερες  εμπειρίες. Πρόκειται για ένα καθαρά πρακτικό θέμα, μιας και έχουν δει πολλά τα μάτια τους, που λέει και η μαμά μου, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να χειρίζονται εύκολα καταστάσεις, στις οποίες μία μικρότερη σε ηλικία γυναίκα δεν θα είχε ιδέα τί να κάνει και πώς να αντιδράσει.

Κύριος λόγος όμως, που οι περισσότεροι νέοι προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες, είναι τα θέλω. Και εδώ ήρθε η ώρα να χωρίσουμε την κουβέντα μας σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά που θέλουν οι αγαπημένες MILF και σε αυτά που ξέρουν. Ας γίνουμε όμως πιο αναλυτικοί. Πρέπει να το παραδεχτείς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι της γίνεται.

Η MILF, μετά από χρόνια στον κόσμο αυτό, έχει πια μάθει τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι. Από το τι ζητάει στο sex και από έναν άντρα, μέχρι τι θέλει από μία σχέση. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξει κανείς, όταν βρεθεί με μία MILF στο ίδιο τραπέζι, είναι πως λόγω της εμπειρίας έχουν την ικανότητα απλά να φέρνουν τα πράγματα στα νερά τους και τελικά να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς καν να το έχουν ζητήσει. Καταπληκτικό έτσι;

Από την άλλη, το δεύτερο “fact” του σημερινού μας θέματος, είναι πως μία γυναίκα 40 ετών ξέρει πολύ περισσότερα από μία γυναίκα 20. όταν για παράδειγμα, μία 40άρα έχει κάνει την ζωή της και έχει δει λίγα πράγματα παραπάνω, τότε μπορεί με μεγάλη ευκολία να καταλάβει τί θέλει ένας άντρας και τι όχι. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο σεξ αλλά σε ένα όμορφο παιχνίδι επικοινωνίας που μπορεί να καταλήξει και σε μια δυνατή σχέση!

Αναμφίβολα μια γυναίκα με περισσότερα χρόνια εμπειρίας είναι πιο κατασταλαγμένη, συζητήσιμη, χωρίς την σύγχυση και το «μπέρδεμα» που υπάρχει στο μυαλό μιας 20άρας!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …