Παρασκευή , 29/03/2024

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Ένας έρωτας που έληξε άδοξα! Το παιδί που ήθελε ο Κικίλιας, ο Κωστόπουλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Γιατί χώρισαν;

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα περίπου μήνες σχέσης και ενάμιση συγκατοίκησης.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2017 και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο. Τότε είχαν περάσει κάποιες μέρες μαζί στο νησί της Αποκάλυψης, το όποιο είναι το αγαπημένο ησυχαστήριο της Τζένης Μπαλατσινού.

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι αυτό σχετικά γρήγορα, πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

Στο μετάξυ έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν διέρρευσε, σύμφωνα με πηγές, από τον Βασίλη Κικίλια ότι αλλάζει σπίτι δηλώνοντας πλέον ως μόνιμη κατοικία του το πατρικό του.

Μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά τελικά δεν άντεξε!

Οι πρώτες γκρίνιες ήρθαν από τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς είχε ενοχληθεί από την δημοσιότητα που πήρε η σχέση της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του.

Μια σχέση που άρχισε να πλήττει τα παιδιά του ζευγαριού με πρόσφατο παράδειγμα το ξέσπασμα της Μπαλατσινού όταν φωτογραφίες βγήκαν στην δημοσιότητα μαζί με τον Κωστόπουλο σε μαθητικούς αγώνες των παιδιών τους.

Άλλες πηγές θέλουν τον Βασίλη Κικίλια να χωρίζει την παρουσιάστρια διότι ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί, κάτι που δεν ήταν στα άμεσα σχέδια της Τζένης καθώς έχει ήδη τρία παιδιά.

Τέλος κάποιοι κάνουν λόγο για την πολιτική καριέρα του Βασίλη Κικίλια και ότι είχε πληγεί εξ’ αιτίας της δημοσιότητας που πήρε η σχέση τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ενοχλημένος από την προβολή και τον ντόρο της σχέσης του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …