Κυριακή , 28/04/2024

Γιάννης Διακονικόλας: Το καλοκαίρι του μέσα από εικόνες & η καινούργια του συνεργασία στη νέα θεατρική σεζόν

Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει προς το τέλος του, όμως ο Γιάννης Διακονικόλας το έζησε έντονα και το ζει ακόμα!

Ο νεαρός ηθοποιός μέσα απ’ τις αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ έδειξε να το διασκεδάζει και με το παραπάνω στις καλοκαιρινές διακοπές του και όχι μόνο. Πάντα χαμογελαστός, με στυλ, με φινέτσα και με θετική ενέργεια που τον διακρίνει άλλωστε μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετές στιγμές από τις εξορμήσεις του σε νησιά και άλλα όμορφα παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδας μας. Ήλιος, θάλασσες, βαρκούλες, ηλιοβασιλέματα και άλλα τέτοια, όπως και γυμνισμός, κυριάρχησαν στις δημοσιεύσεις του αυτό το καλοκαίρι.

Φαίνεται πως ο Ροδίτης καλλιτέχνης φόρτισε για τα καλά τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται.

Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε και φέτος  σε θεατρική παράσταση, όπως άλλωστε το είχε δηλώσει, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιο θέατρο και με ποιους ηθοποιούς ή αν θα κάνει περιοδεία. Ωστόσο μια διπλή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπως το συνηθίζει, άφησε μικρά υπονοούμενα για τη νέα του θεατρική συνεργασία. Σύγκριμένα ο Γιάννης Διακονικόλας ανέβασε ένα βίντεο και μια φωτογραφία με τον δημοφιλή ηθοποιό Νίκο Ψαρρά σε μια συνάντηση που είχαν οι δυο τους με τον Δωδεκανήσιο ηθοποιό να γράφει «Μαζί στο θέατρο( ; ) Και γιατί όχι!?»

Αν όντως ισχύει ό,τι πρόκειται να δουλέψουν μαζί, τότε σίγουρα αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη θεατρική τους συνεργασία τη σεζόν 2023-2024 και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …