Κυριακή , 28/04/2024

Φωτεινή Λεβέντη Παπανικοπούλου: Η πετυχημένη επιχειρηματίας υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναι για τον Δήμο μας» σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη

Η Φωτεινή Λεβέντη Παπανικοπούλου είναι επιχειρηματίας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναι για τον Δήμο μας» σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Είναι μητέρα δυο παιδιών και έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Queen Mary University of London (ΒSc Economics) και στο LSE (ΜΒΑ). Σήμερα είναι επιχειρηματίας και μέλος ΔΣ των εταιριών EDENRED και LEVENDI SA. Τα τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικούς συλλόγους, όπως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου “Γυναίκα και Μονογονεϊκή Οικογένεια”, μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Αντιπρόεδρος  της Great Greece For Ever, μέλος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, LIFELINE και ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Όραμά της είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσε και ανέθρεψε την οικογένεια της να ανακτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει ξανά το προάστιο κόσμημα που υπήρξε σε παλιότερες δεκαετίες. Μία πόλη ασφαλής, πράσινη, φωτεινή, πολιτισμένη, καθαρή, οικολογική, σύγχρονη, έξυπνη και φιλική για όλους μας. Για τα παιδιά, για τους ηλικιωμένους, για τα ΑΜΕΑ και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …