Σάββατο , 27/04/2024

Βαγγέλης Καράλης: «Θα δώσουμε μάχη κατά των νέων Lockdown του Χαρδαλιά» Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, «Μάχη για την Αττική»

Ο Βαγγέλης Καράλης είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ΣΚΑΪ και ΕΡΤ3 και σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, στην εφημερίδα Espresso, στο Star.gr και είναι παρουσιαστής της οδοιπορικής εκπομπής «Πάμε Τσάρκα». Μιλώντας στο Label News εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική», με τον Φίλιππο Καμπούρη στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

  • Πώς και γιατί αποφάσισες να είσαι υποψήφιος;

Με τον Φίλιππο Καμπούρη μας συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία και φιλία. Είναι ένας νέος άνθρωπος μαχητής της ζωής με αξίες και ήθος. Το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ανεξάρτητο συνδυασμό που δεν έχει την στήριξη κάποιου κόμματος με έκανε να θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Επίσης θέλουμε να δώσουμε μια δυνατή μάχη κατά του «βολέματος» και στα πολιτικά αλισβερίσια που λυμαίνουν την χώρα μας οδηγώντας την Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο. Είμαστε ένας συνδυασμός που δεν έχει καμία σχέση με «πολιτικά τζάκια» και πολιτικά παιχνίδια.

  • Είσαι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Τι θα κάνετε εφόσον εκλεγείτε;

Προτεραιότητά μας είναι η ελευθερία των πολιτών. Θυμόμαστε όλοι μας τις αποφάσεις που πήρε ο κύριος Χαρδαλιάς στα Lockdown με αφορμή τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που όπως έχει φανεί έχει «εθισμό» στην κατάργηση των ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών. Με αφορμή την κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή κρίση μην σας φανεί περίεργο εάν επανέλθουν τα lockdown που έχει αγαπήσει τόσο πολύ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο κύριος Χαρδαλιάς. Εμείς ως ανεξάρτητος συνδυασμός δεν θα κλείσουμε ποτέ τον κόσμο στα σπίτια του. Ακόμη προτεραιότητα για τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών είναι η ασφάλεια των πολιτών και να μην υπάρχουν γειτονιές που σήμερα αποτελούν γκέτο εγκληματικότητας. Ακόμη θα δώσουμε κίνητρα σε νέους επιχειρηματίες με κονδύλια ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και θα αξιοποιήσουμε χώρους που είναι ρημαγμένοι, κάνοντας χώρους άθλησης και δραστηριοτήτων ώστε οι πολίτες που μένουν στον κεντρικό τομέα της Αττικής να μπορούν με ασφάλεια να κάνουν την βόλτα τους και να αθληθούν δωρεάν όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

  • Κλείνοντας, τι θα έλεγες στους αναγνώστες μας, γιατί ο κόσμος να σε ψηφίσει;

Αρχικά θέλω να τονίσω ότι πολιτικός δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω. Είμαι 34 ετών και ασκώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου εδώ και 14 χρόνια. Ως νέος άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου θέλω μέσα από το δικό μου μετερίζι να κάνουμε την Αττική και το Κέντρο της Αθήνας φιλικό και ανθρώπινο για τους πολίτες. Να δώσουμε κίνητρα για νέες επιχειρήσεις, να βοηθήσουμε ώστε να μειωθεί το κυκλοφοριακό με οργανωμένο σχέδιο που έχει ο συνδυασμός μας και να κάνουμε τον Κεντρικό Τομέα της Αττικής ασφαλή για μικρούς και μεγάλους μειώνοντας την εγκληματικότητα σε περιοχές που σήμερα αποτελούν γκέτο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και στον λαό χωρίς να καθοδηγούμαστε από ξένα κέντρα και λόμπι υπηρετώντας τα συμφέροντα των πλουσίων και των προνομιούχων.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …