Σάββατο , 27/04/2024

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη Δύναμη Ανάπτυξης με υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο. Η Νεφέλη μένει μόνιμα στον Νέο Βουτζά από το 2002, ενώ παραθέριζε στο Μάτι όλη της τη ζωή.

Η Νεφέλη εμπνεύστηκε από το όραμα του Ανδρέα Βασιλόπουλου για τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση της ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών – τουριστών της όμορφης ριβιέρας της Ανατολικής Αττικής, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής ως προορισμό και όχι απλά ως πέρασμα. Από μία δημιουργική και ουσιαστική σύντομη στάση για τους τουρίστες που θα βρεθούν στο λιμάνι της Ραφήνας, έως μία σύγχρονη ζωντανή πόλη για τους κατοίκους και τα παιδιά τους, αλλά και τους ετεροδημότες, ελπίζει να συμβάλει στο να γίνει η περιοχή πόλος έλξης και ισχυρό brand name αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα στις επιχειρήσεις και τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Η Νεφέλη Αγκυρίδου εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2006. Το 2017 ανέλαβε τη διεύθυνση των διαδικτυακών μέσων του Star Channel, ενώ έχει εργαστεί για ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους για το ραδιόφωνο του BBC, την τηλεόραση του Bloomberg και το CNBC. Έχει πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό στη Διεθνή Δημοσιογραφία από το πανεπιστήμιο City και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Cass Business School (νυν Bayes) του Λονδίνου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …