Πέμπτη , 18/04/2024

Γιόγκα για άντρες: Το νέο trend στην ζωή ενός σύγχρονου και fit άντρα …

Ίσως όταν διάβασες τον τίτλο να σκέφτηκες πως οι γιόγκα για άντρες δεν είναι για εκείνους που είναι άντρες, αλλά κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Το Label News σε ταξιδεύει στον κόσμο της γιόγκας για άντρες μέσα από τους ίδιους τους ανθρώπους που ξεκίνησαν πρόσφατα ή την πραγματοποιούν τον τελευταίο χρόνο.

Αξίζει να γνωρίζεις πως η γιόγκα θεωρείται μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποβάλλεις όλο το στρες της καθημερινότητας και να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη, κάτι που δεν παίρνεις από ένα πρόγραμμα άρσης βαρών.

Δεν χρειάζεσαι ειδικό χώρο όπως μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να κάνεις yoga παντού. Ακόμα και όταν ταξιδεύεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα στρώμα γυμναστικής που σίγουρα κάποτε είχες αγοράσει κάποτε.

Αν νιώθεις συνεχώς κουρασμένος, η γιόγκα είναι η μοναδική λύση για να είσαι συνεχώς με μία ενέργεια που θα αναρωτιέσαι από πού πηγάζει. Προσπάθησε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου την πρωινή γιόγκα. Έτσι η ροή του αίματος θα είναι πολύ καλύτερη σε όλο σου το σώμα σου και η πρόσληψη οξυγόνου θα αυξηθεί.

Πολλοί άντρες έχουν προβλήματα στον ύπνο τους. Μέχρι να ξεκινήσουν την γιόγκα, η οποία σε χαλαρώνει και σε βοηθά να κοιμηθείς καλύτερα, ενώ παράλληλα μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη στάση του σώματος αν κάνεις κάποια δουλειά που σίγουρα κάνει την σπονδυλική σου στήλη να υποφέρει.

Αν δεις λοιπόν άντρες με σορτσάκι και στρώμα γυμναστικής, ακολούθησέ τους. Αρκετοί όμως είναι εκείνοι που πιστέυουν πως είναι απλώς ένα trend του σύγχρονου άντρα που σε λίγο καιρό θα σταματήσει να υπάρχει, αλλά σύμφωνα με πολλούς αναγνώστες μας, όσοι την δοκίμασαν είδαν τρομερές αλλαγές. Μήπως τελικά να την ξεκινήσεις και εσύ;

Δείτε επίσης

Patricia Sundari: Tantric massage (VIDEO)

Massage is a therapeutic practice that has been around for centuries and is known for …